Konijnen en knaagdieren - E-learning

De workshop konijnen en knaagdieren is een gevarieerde en op de praktijk gerichte workshop. De belangrijkste zaken met betrekking tot de huisvesting, voeding en verzorging zullen worden besproken.
  • meer info
0,00

Omschrijving: De e-learning konijnen en knaagdieren is een goede opfrisser. De belangrijkste zaken met betrekking tot de huisvesting, voeding en verzorging zullen worden besproken. Veel problemen ontstaan namelijk door een gebrek aan kennis op dit gebied. Vaak kun je met eenvoudige "tips en tricks" grote verbeteringen bewerkstelligen. Niet alleen voor de dieren maar ook voor de houder/eigenaar. 

Informatie: Deze cursus bestaat uit een e-learning. 

Aantal SBU: 4 SBU e-learning incl.toets 

Inschrijving: Uw betaling is tevens een bevestiging van inschrijving. U ontvangt separaat een e-mail met daarin de login gegevens voor de e-learning (Niveo).

Behoort u tot een andere doelgroep en heeft u interesse in deze e-learnin stuur dan een e-mail naar info@edupet.nl.

 

Product labels
Product specificaties
Doelgroep Dierenspeciaalzaak Eigenaar, Paraveterinairen, Dierenspeciaalzaak medewerker
Diersoort Konijn, Knaagdieren
Onderwerp Voeding, Huisvesting, Verzorging
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Vogels, reptielen en aquariumvissen - E-learning

In de e-learning vogels, reptielen en aquariumvissen worden de belangrijkste zaken met betrekking tot de huisvesting, voeding en verzorging besproken.

Een gezonde rashond fokken. Kan dat nog wel? - E-learning

Je hebt een teef, zoekt een reu, krijgt een nestje en hebt natuurlijk het beste met je puppy’s voor: zo simpel kan honden fokken zijn. Toch?