Cursus Fokkerij HOND 2019 (23 november 2019 09:30 - 15 februari 2020 16:30)

Wilt u zich als fokker onderscheiden?
0,00

Je hebt een moederdier, zoekt een vaderdier en krijgt een nestje: zo simpel is het tegenwoordig niet meer. Als fokker wordt er van u verwacht dat u goed bent voorbereid op de toekomst en alles weet over deskundig fokken, dierenwelzijn en het voorkomen van problemen. Neemt u het fokken van honden serieus? Met deze cursus kunt u zich onderscheiden als professional.

Hoog niveau
Deze opleiding is uniek door zijn brede opzet en hoge niveau en zorgen er voor dat hondenfokkers goed zijn voorbereid op de toekomst als het gaat om deskundig fokken, problemen voorkomen en dierenwelzijn. Ervaren docenten combineren wetenschappelijke verdieping met praktische kennis, zodat u uw dieren up-to-date en optimaal voorbereid kan grootbrengen en begeleiden.

Doelgroepen
Deze cursus is niet alleen een must voor bewuste hondeneigenaren die veel tijd, zorg en aandacht in hun dieren willen investeren en verantwoord en met beleid een nest willen fokken, maar ook voor dierenartsen en paraveterinairen die meer willen weten over de fokkerij, en voor andere belangstellenden die hun kennis willen verbreden of opfrissen. Denk daarbij aan degenen die verantwoordelijk zijn voor het maken en handhaven van een verenigingsfokbeleid en dus over kennis over erfelijke ziektes, het stellen van fokdoelen, berekenen van fokwaarden en genetische variatie dienen te beschikken. 

Investeer in uzelf!
De opleiding vindt plaats op vijf zaterdagen in ons educatiecentrum in Veenendaal, met op de laatste cursusdag een examen. De cursus ‘Fokkerij Hond’ is op 23 november, 14 december,  18 januari, 1 februari met een examendag op 15 februari. Van dekking, dracht en geboorte tot zoogperiode, verdere opfok, het professioneel adviseren en begeleiden van nieuwe eigenaren en juridische aspecten: het komt allemaal aan bod. Investeer in uzelf en uw dieren en word een nóg betere fokker.

Klik hier voor de flyer met het programma

Klik hier voor een kennismaking met de docenten

Krijg je door deze cursus te volgen een Bewijs Vakbekwaamheid Houders van Dieren? Klik hier

De cursus is al begonnen maar heeft u toch intersse om een of meerdere cursusdagen bij te wonen? Dat kan! Stuur een e-mail naar info@edupet.nl en geef aan welke dag(en) uw wilt bijwonen. UIteraard betaald u dan niet het volledige cursusgeld.

 

Product specificaties
Doelgroep Paraveterinairen, Fokkers, Dierenarts
Onderwerp Fokkerij, Fokkerij