FAQ over vlees vs brok, dieetvoeding en voedingssupplementen - E-learning

0,00

Uitgangspunt voor deze deze e-learning is, dat de cursist de basiskennis van voeding voor hond en kat beheerst. In deze e-learning zullen specifiek de volgende onderwerpen aan bod komen:

1) Vers vlees of brok, filosofie, de argumenten pro en contra, onderbouwd met wetenschappelijke bewijzen en praktische ervaringen. Afwisselen of combineren? Microbiologische aspecten: is infectiegevaar reëel? Hoe te voorkomen? Tekorten en overdoseringen? Indicaties en contra-indicaties?

2) Veterinaire dieetvoedingen met achtergrondinformatie over de betreffende ziektes en het werkingsmechanisme van dieetvoedingen daarbij. Ondersteunend versus therapeutisch. Denk aan overgewicht, allergische huidproblemen, chronische maagdarm aandoeningen, problemen met het bewegingsapparaat, urineweggruis/-stenen of nieraandoeningen. Vers vlees als dieetvoeding, kan dat?
3) De verschillende voedingssupplementen met achtergrondinformatie over het beoogde werkingsmechanisme. Supplementen op gebied van overgewicht, huid en vacht, hart en gewrichten zullen worden besproken. Wanneer gebruik je wat, welke doseringen en wat mag je ervan verwachten?

Aantal SBU: 4 SBU e-learning incl. toets 

Inschrijving: Uw betaling is tevens een bevestiging van inschrijving. U ontvangt separaat een e-mail met daarin de login gegevens voor de e-learning (Niveo).

Behoort u tot een andere doelgroep en heeft u interesse in deze e-learning stuur dan een e-mail naar info@edupet.nl.

 

 

 

Product labels
Product specificaties
Doelgroep Dierenspeciaalzaak Eigenaar, Paraveterinairen, Fokkers, Huisdiereigenaar, Gedragsdeskundige, Dierenspeciaalzaak medewerker, Dierenarts, Asiel/pensionhouder
Diersoort Kat, Hond
Onderwerp Voeding
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Gedragsproblemen bij de hond: training en gedragsmodificatie bij honden, module II - E-learning

“Gedragsproblemen bij de hond: Training en gedragsmodificatie bij honden” is de tweede module van de uit drie modules bestaande cursus “Gedragsproblemen bij de hond”. Deze module kan op zichzelf staand gevolgd worden, maar legt tevens samen met module l de basis voor module lll.

Gedragsproblemen bij de hond: hondengedrag en communicatie, module I- E-learning

“Gedragsproblemen bij de hond: Hondengedrag en Communicatie” is de eerste module van de uit drie modules bestaande cursus “Gedragsproblemen bij de hond”. Deze module kan op zichzelf staand gevolgd worden, maar legt tevens samen met module ll de basis voor module lll.

Eenvoudige, veel voorkomende en trefzekere indicaties voor homeopathie bij hond en kat - E-learning

Homeopathie is één van de complementaire geneeswijzen waarmee in de afgelopen decennia veel dierenartsen veel ervaring hebben opgedaan.