Huisdierverzekeringen, do’s and don'ts - E-learning

Een unieke leertoets voor dierenartsen en paraveterinairen over hun rol bij de ziektekostenverzekering voor huisdieren. Wat mag, kan en moet je wel over huisdierverzekeringen zeggen tegen een cliënt en wat niet?
0,00

Het is voor alle partijen beter – huisdier, eigenaar, dierenarts en verzekeraar – als er meer huisdieren verzekerd zijn. In deze toets leer je extra argumenten waarmee je een eigenaar van een huisdier kunt overtuigen van de noodzaak van verzekeren. Minstens zo belangrijk is dat we in deze leertoets nog eens stil staan bij de rol die dierenartsen en paraveterinairen hebben als medebewaker van het ‘juiste gebruik’ van een huisdierverzekering.

De leertoets bestaat uit 50 multiple choice vragen. Een leertoets is vergelijkbaar met de oefentoets voor het theoriegedeelte rijexamen. Bij de Vetined leertoets is er nog een extra leerelement in de (uitgebreide) feedback als afsluiting van elk(e) toetsvraag / antwoord.

Aan het einde van de leertoets krijg je jouw score te zien. Naderhand kun je jouw certificaat uitprinten.

 

Klanten die dit kochten, kochten ook..

Veterinair instrumentarium - E-learning

Voldoende kennis van veterinair instrumentarium levert tijdsbesparing op.

Visie Versa: Rauw vlees versus brok bij hond en kat

Rauw vlees zou volgens sommigen gezonder zijn en (chronische) ziektes kunnen voorkomen en genezen.

Vogels, reptielen en aquariumvissen - E-learning

In de e-learning vogels, reptielen en aquariumvissen worden de belangrijkste zaken met betrekking tot de huisvesting, voeding en verzorging besproken.