Vogels, reptielen en aquariumvissen - E-learning

In de e-learning vogels, reptielen en aquariumvissen worden de belangrijkste zaken met betrekking tot de huisvesting, voeding en verzorging besproken.
  • meer info
0,00

Omschrijving: In de e-learning vogels, reptielen en aquariumvissen worden de belangrijkste zaken met betrekking tot de huisvesting, voeding en verzorging besproken. Veel problemen ontstaan namelijk door een gebrek aan kennis op dit gebied. Vaak kun je met eenvoudige "tips en tricks" grote verbeteringen bewerkstelligen. Niet alleen voor de dieren maar ook voor de houder/eigenaar. Aan de hand van praktische voorbeelden zullen veel voorkomende ziektes en problemen bij deze diersoorten aan bod komen. Met de hier opgedane kennis zul je een groot deel van deze problemen kunnen onderkennen maar vooral ook kunnen voorkomen. 

Informatie: Deze cursus bestaat uit e-learning.

Aantal SBU: (4 SBU e-learning incl. toets )

Inschrijving: Uw betaling is tevens een bevestiging van inschrijving. U ontvangt separaat een e-mail met daarin de login gegevens voor de e-learning (Niveo)

 

Product specificaties
Doelgroep Dierenspeciaalzaak Eigenaar, Paraveterinairen, Dierenspeciaalzaak medewerker
Diersoort Vogels, Reptielen
Onderwerp Voeding, Verzorging, Huisvesting
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Konijnen en knaagdieren - E-learning

De workshop konijnen en knaagdieren is een gevarieerde en op de praktijk gerichte workshop. De belangrijkste zaken met betrekking tot de huisvesting, voeding en verzorging zullen worden besproken.

Een gezonde rashond fokken. Kan dat nog wel? - E-learning

Je hebt een teef, zoekt een reu, krijgt een nestje en hebt natuurlijk het beste met je puppy’s voor: zo simpel kan honden fokken zijn. Toch?

Gedragsproblemen bij de hond: hondengedrag en communicatie, module I- E-learning

“Gedragsproblemen bij de hond: Hondengedrag en Communicatie” is de eerste module van de uit drie modules bestaande cursus “Gedragsproblemen bij de hond”. Deze module kan op zichzelf staand gevolgd worden, maar legt tevens samen met module ll de basis voor module lll.