Multidisciplinair Kattensymposium 2018 Livestream

Katten onder druk, hoe kunnen we ze ondersteunen?
0,00

Dit jaar organiseren wij voor de derde keer een multidisciplinair katten gedragssymposium. Deze keer is het onderwerp “Katten onder druk, hoe kunnen we ze ondersteunen?”. Ook nu hebben we meerdere sprekers die dit onderwerp vanuit verschillende hoeken zullen belichten. Hoe kun je stress in een multi -cat -household verminderen? Hoe kun je in een asiel situatie de stress zo laag mogelijk houden? Hoe wordt je praktijk Cat friendly? En tot slot, hoe beinvloedt het geestelijk welbevinden van de eigenaar het welzijn van de kat?

Deze dag is bedoeld voor dierenartsen, gedragstherapeuten, para-veterinairen en anderen die beroepsmatig met katten werken en meer willen leren over het voorkomen/beperken van stress bij katten in verschillende situaties.

Dagvullend programma

Dit derde symposium 'Katten onder druk, hoe kunnen we ze ondersteunen?' organiseren wij in samenwerking met kattengedragstherapeut Maggie Ruitenberg en dierenarts Evelien van der Waa. Samen met drie andere gerenommeerde sprekers verzorgen zij een dagvullend programma dat geschikt is voor dierenartsen, gedragstherapeuten, paraveterinairen en andere professionals die met katten werken.

Belangrijke cursusinformatie

- Datum: zaterdag 8 september 2018
- Tijd: 09.00 – 17.30 uur
- Onderwerp: Katten onder druk, hoe kunnen we ze ondersteunen? 
- Docenten: Maggie Ruitenberg, Evelien van der Waa, Dr. Marsha Reijgwart, Drs. Jolijn van Leeuwen, Dr. Nienke Endenburg
- Cursusplaats: Veenendaal – Hotel Van  Der Valk,  Bastion  73,  3905  NJ Veenendaal
- Kosten: voor 1 juli € 82,50 (exl btw € 68,18), na 1 juli € 117,00 (excl € 96,70,-). Dit is inclusief reader.

- Accreditatie: CKRD (aangevraagd), SPPD 8 nascholingspunten

 

Product specificaties
Doelgroep Gedragsdeskundige, Dierenarts, Paraveterinairen, Professionals die met katten werken
Klanten die dit kochten, kochten ook..

Een gezonde rashond fokken. Kan dat nog wel? - E-learning

Je hebt een teef, zoekt een reu, krijgt een nestje en hebt natuurlijk het beste met je puppy’s voor: zo simpel kan honden fokken zijn. Toch?

Gedragsproblemen bij de hond: hondengedrag en communicatie, module I- E-learning

“Gedragsproblemen bij de hond: Hondengedrag en Communicatie” is de eerste module van de uit drie modules bestaande cursus “Gedragsproblemen bij de hond”. Deze module kan op zichzelf staand gevolgd worden, maar legt tevens samen met module ll de basis voor module lll.

Vogels, reptielen en aquariumvissen - E-learning

In de e-learning vogels, reptielen en aquariumvissen worden de belangrijkste zaken met betrekking tot de huisvesting, voeding en verzorging besproken.