Praktijkdag 4: EHBO bij honden

Dit is de vierde praktijkdag van de module Basiskennis hond.

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw
altImage
responsive

1 dag

responsive

Beginner

responsive

Praktijkdag

responsive

Hond

Deze praktijkdag is onderdeel van module Basiskennis Hond. Bij het aanmelden voor de module kun je je aanmelden voor deze dag.

Als dierverzorger, instructeur of gedragstherapeut krijg je misschien wel eens te maken met situaties waarbij je een hond eerste hulp moet verlenen. Natuurlijk hoop je dat dit nooit gebeurt, maar als het gebeurt is het wel fijn om te weten wat je moet doen.

Eerste hulp bieden bij ongevallen is bedoeld om het leven van een hond te redden, zijn lijden te verlichten, de pijn te verzachten en/of te voorkomen dat de verwonding erger wordt. Bovendien moet je ervoor zorgen dat het dier zo snel mogelijk en veilig naar een kliniek vervoerd kan worden (indien nodig) zonder dat je jezelf of het dier in gevaar brengt.

Deze praktijkdag verstrekt je alle informatie die je dient te weten met betrekking tot de basis gezondheidszorg. Er wordt ook aandacht besteed aan praktijkoefeningen. Zo oefen je tijdens deze dag met het aanleggen van verschillende verbanden. Ook bespreken en tonen wij het onderwerp reanimeren tijdens deze praktijkdag.

Beschikbare dagen

€ 0,00
€ 0,00 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.