Basiskennis Kat (inclusief praktijkdag)

€ 315,00
€ 260,33 excl. btw
altImage
responsive

3 maanden

responsive

Beginner

responsive

Module

responsive

Kat

Wil je na de Basiskennis Kat je studie vervolgen naar een volgende module? Dan is deelname aan de praktijkdag 'interpreteren en observeren van kattengedrag' verplicht. Op deze pagina kun je je inschrijven voor de module basiskennis inclusief praktijkdag. Tijdens het aanmelden kun je gelijk een praktijkdag kiezen!

Klik hier voor meer informatie over de basiskennis en om deze module zonder praktijkdag aan te schaffen.

Beschikbare dagen

  • 17 maart 2023 bij Dierenopvang Amsterdam
  • 2 juni 2023 bij Stichting Kattendorp Harfsen
  • 15 september 2023 bij Stichting Kattendorp Harfsen
  • 13 november 2023 bij Dierenopvang Amsterdam

Praktische informatie

Deze praktijkdag is verplicht bij deelname aan een vervolgmodule. Nadat je de theorie over gedrag & kattentaal hebt gehad, is het namelijk erg belangrijk om dit in de praktijk te kunnen toepassen. Er zijn twee locaties: Stichting Kattendorp Harfsen en Dierenopvang Amsterdam. Hieronder het verschil zodat je een bewuste keuze kunt maken:

Stichting Kattendorp Harfsen is een (permanent) opvangtehuis voor (wilde) zwerfkatten en onplaatsbare asielkatten. Er leven gemiddeld zo'n 180 katten in groepsverband die verdeelt zijn over 4 binnen- en buitenverblijven. Tijdens de excursie naar het Kattendorp zijn we grotendeels buiten.

Dierenopvang Amsterdam is een asiel voor honden, katten en konijnen. Dit kunnen ‘afstandsdieren’ of zwerfdieren zijn die opzoek zijn naar een nieuw huisje en in de tussentijd veilig in het asiel verblijven. De katten leven er (deels) in groepsverband van maximaal 15 katten in één verblijf. Ze hebben toegang tot frisse buitenlucht maar geen buitenverblijf. Tijdens de excursie naar DOA zijn we grotendeels binnen.

Op beide locaties leer je meer over observeren en interpreteren van kattengedrag. De twee locaties verschillen echter van elkaar qua ruimte, opzet en doelgroep. De wijze waarop je opdrachten uitvoert wordt dan ook aangepast naar gelang de locatie en mogelijkheden. Dat betekent ook dat de wijze waarop je de dag ervaart verschillend is. Heb je weinig ervaring in het observeren van kattengedrag of lijkt het je gewoon leuk dit nog een extra dag te doen op een andere locatie? Dan is het uiteraard mogelijk je ook voor een extra praktijkdag op de andere locatie in te schrijven. Neem in dat geval even contact op met info@edupet.nl

 

Beschikbare dagen

€ 315,00
€ 260,33 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.