Theorie-examen Katten Trimmen Verdieping

Op deze pagina kun je je aanmelden voor het theorie-examen van module 1.2 Specialisatie Katten Trimmen Verdieping.

€ 31,50
€ 26,03 excl. btw
altImage
responsive

Gevorderd

responsive

Examen

responsive

Trimmer

responsive

Kat

Dit is een online examen die je in de leeromgeving maakt. Je bent geslaagd wanneer je een score van minimaal 55% hebt behaald. Je mag dit theorie examen doen nadat je alle e-learning en praktijkdagen afgerond hebt. Ben je geslaagd? Dan mag je ook door voor het praktijkexamen op locatie, mits je een voldoende hebt voor je stageverslag (meer informatie over dit stageverslag vind je in de online leeromgeving bij onderdeel 1.2). Het theorie-examen is gepland twee weken na de laatste praktijkdag. Kijk op het rooster van jouw startdatum voor de exacte datum.

Het examen

Het examen bestaat uit 20 meerkeuze vragen. Om het examen te halen heb je minimaal een 5.5 nodig.Je hebt maximaal 45 minuten de tijd. Heb je het examengemaakt, dan zie je aan het einde'voltooid' staan. Binnen tien werkdagen kun je een telefoontje van je mentor verwachten om de uitslag te bespreken.

Als je je aanmeld

Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle benodigde informatie. Op de geplande dag krijg je om 10:00 ’s ochtends toegang. Je krijgt vanuit het systeem automatisch een mail dat je toegang ontvangen hebt. Je hebt dan 24 uurde tijd om het examen te starten, zorg dat je voor 10:00 uur de volgende dag klaar bent, dan wordt de toegang automatisch opgeheven.

Om het examen te kunnen doen, dien je alle e-learning onderdelen doorlopen en voltooid te hebben en is het verplicht omde praktijkdag(en) gevolgd hebben. Heb je voordat je met deze specialisatiebegon een toelatingsexamen gedaan en deze niet gehaald? Dan kun je dit examen slechts één keer doen.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Beschikbare dagen

€ 31,50
€ 26,03 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.