Examen basiskennis konijn

Op deze pagina kun je je aanmelden voor het theorie examen van module 1. Basiskennis Konijn Professional.

€ 31,50
€ 26,03 excl. btw
altImage
responsive

Dagdeel

responsive

Gevorderd

responsive

Examen

responsive

Konijn

Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen in totaal. Je hebt 60 minuten de tijd. Om het examen succesvol af te ronden heb je minimaal een 5,5 nodig. Heb je alle vragen ingevuld en verzonden, dan zie je aan het einde dat het examen 'voltooid' is.

Binnen tien werkdagen ontvang je van ons de uitslag. Ben je voor alle onderdelen geslaagd dan zullen wij het certificaat per post naar je opsturen!

Om het examen te kunnen doen, dien je alle e-learning onderdelen doorlopen en voltooid te hebben. Heb je voordat je met de Basiskennis Konijn begon een toelatingsexamen gedaan en deze niet gehaald? Dan kun je dit examen slechts één keer doen. Anders mag je twee keer herexamen doen.

Aanmelding:

Op de door jou aangegeven dag krijg je om 10:00 ’s ochtends toegang. Je krijgt vanuit het systeem automatisch een mail dat je toegang ontvangen hebt. Je hebt dan 24 uur de tijd om het examen te maken. Hou daar rekening mee tijdens het opgeven van de dag!

Heb je het examen met goed gevolgd afgerond dan krijg je een certificaat toegestuurd per post. Wil je het bij de basiskennis houden? Dan hoef je uiteraard niet verplicht examen te doen.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Beschikbare dagen

€ 31,50
€ 26,03 excl. btw

PDP: Information

PDP: Information description

PDP: Information button

Beoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.