RSS

Nieuws

Pet College 2018 - donderdag 4 januari 2018
EduPet organiseert elk jaar Pet Colleges. Een Pet College telt 15 tot 30 deelnemers en gaat in op een bepaald thema. Docenten die hun sporen hebben verdiend op hun vakgebied behandelen zaken die ze in de praktijk tegenkomen en geven tijdens het college antwoord op alle vragen en veel praktische tips.
details
De ICIVM 2017 was een groot succes! Vier dagen vol met geweldige lezingen en betoverende energie van onze deelnemers, sprekers en exposanten.
details
De Pet College: 'Het donderdagochtend gevoel creatief lesgeven voor hondentrainers' is als zeer positief ervaren. Wij hebben wat reacties van de deelnemers voor u onder elkaar gezet.
details
Hoe kunnen we de sportdiergeneeskunde naar een hoger plan tillen? Professionals staken daarover 16 maart 2017 tijdens de brainstormsessie ‘Sports Medicine & Rehabilitation’ bij EduPet Education in Veenendaal de koppen bij elkaar.
details
Prins & Ploes - dinsdag 21 maart 2017
VEENENDAAL – Prins Petfoods komt in samenwerking met Lifestyle for pets met een nieuw educatief kinderprogramma: Prins & Ploes. Deze twee educatieve characters nemen kinderen mee tijdens een kijkje achter de schermen bij attractieparken en dierentuinen en beantwoorden allerlei vragen.
details
Voor de tweede keer organiseren wij een multidisciplinair kattengedrag symposium. Deze keer met het onderwerp automutilatie en stress bij katten, de oorzaken en oplossingen.
details
Boost je omzet met onze nieuwe cursus! - dinsdag 28 februari 2017
In deze unieke opleiding leert u hoe u nieuwe klanten kunt krijgen, zonder te adverteren. Tijdens deze driedaagse training leert u hoe u dit in praktijk kan brengen.
details
Pet College: En...Actie! - dinsdag 21 februari 2017
Bewust bewegen met je hond. Van warming-up tot cooling-down, hoe gaat dit in zijn werk. Leer het tijdens onze Pet College En...Actie!
details
EHBO cursus - woensdag 8 februari 2017
Als dierenliefhebber weet u alles over verzorging van uw huisdier. Maar als er sprake is van een spoedgeval, weet u dan wat u moet doen? Tijdens onze EHBO cursus leert u hoe u kunt handelen in dergelijke situaties.
details
De nieuwe televisiestudio van Lifestyle for pets, hét huisdieren kennis- en inspiratieplatform, is in gebruik genomen. De eerste aflevering van het infotainment programma Dierencafé met Maud Mulder als presentatrice en experts van EduPet Education is een feit.
details