Konijn, knaagdieren & erfdieren

Bernice Muntz

- Auteur en coach voor mens en dier

Bernice Muntz is dierentrainer, dierengedragstherapeut en presenter. Daarnaast werkt zij met veel plezier als stress en burn-out coach met mensen. Voor haar specialisatie en passie, het verminderen van stress en angst bij zowel dier als mens, volgde ze opleidingen in binnen- en buitenland. Ze geeft lezingen, webinars, trainingen, ontwikkelt (e-learning) opleidingen en deelt als educatiemanager bij kenniscentrum Edupet haar kennis over konijnen en cavia’s met zowel eigenaren als professionals.

Daarnaast is Bernice auteur van de succesvolle boeken ´High Five met je konijn´, ‘Een konijn erbij’, ‘De gelukkige cavia’ en ‘Het gelukkige konijn’. De laatste drie boeken zijn ook digitaal verkrijgbaar. Het boek ‘High Five met je konijn’ is alleen nog in het engels digitaal beschikbaar.

Na haar opleiding tot hondengedragstherapeut, haalde zij o.a. het SATS-trainers certificaat. Zij werkte met allerlei soorten dieren zoals dassen, schapen, katten, konijnen, cavia´s en zelfs een kaaiman. Zodat deze dieren vrijwillig meewerken aan bijvoorbeeld verzorgende handelingen en dierenartstrainingen. Dit heeft als voordeel dat stress en angst zoveel mogelijk voorkomen wordt en daarmee het welzijn voor het dier verhoogd.

Bernice hoopt dat door het lezen van haar boeken, mens en dier nog meer plezier aan elkaar beleven.

Voor meer informatie: www.bernicemuntz.nl 

 

Direct contact
Edupet Education

Cursussen van Bernice Muntz

Bekijk alle cursussen
Webinar
Gratis webinar: onbeperkt (gezonde) voeding geven
19:30 - 20:30 uur
Webinar
Een nieuw konijn in huis
19:30 - 21:00 uur
Workshop
Clickertraining met konijn en cavia
10:30 - 16:00 uur