Artikelen

Hoe oud wordt een kat?

Voordat je definitief besluit een kat in huis te nemen, kan een belangrijke vraag zijn: hoe oud wordt een kat eigenlijk? We vertellen je er alles over!

Je kat naar buiten: dit moet je weten

Op verschillende manier kun je je kat naar buiten laten gaan. Bijvoorbeeld met een kattenren in de tuin of via een kattenluikje in de deur.

Dit moet je weten over het gebit van je konijn

Wanneer we stilstaan bij onze eigen gezondheid vergeet dan ook niet die van je konijn onder de loep te nemen.

Heeft jouw hond stress?

Stress, daar hebben we allemaal wel eens last van. Een beetje stress houdt je scherp, maar te veel stress en (prestatie)druk zijn niet goed.

Teek bij kat: symptomen en bestrijding

Sommige mensen denken dat je je kat alleen in het voorjaar en de zomer moet beschermen tegen teken, maar uit onderzoek blijkt dat deze beestjes zich ook in de winter op

Waarom katten van hoge plaatsen houden

Katten staan bekend om hun voorkeur voor de gekste plekken om te liggen. In een te kleine doos, op je laptop (het liefst als je hem gebruikt) of in de sokkenmand.

Heb jij een fitte hond?

Is jouw hond puppy, volwassen of senior? In alle leeftijdsfases is het belangrijk om te weten of je een fitte hond hebt.

Aangenaam! Deze Prins Health Coach docent stelt zich voor

Tijdens de opleiding tot Prins Health Coach leer je huisdiereigenaren begeleiden, adviseren en ondersteunen.

Welk onderwijs past bij jou?

Vanuit EduPet bieden we veel verschillende soorten leervormen aan. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een webinar of meerdaagse opleiding.

Mag een huisdier paracetamol?

Heb jij er wel eens aan gedacht om je hond of kat paracetamol te geven? Dat is beter van niet. In deze blog leggen we uit waarom.

Vlooienbestrijding bij huisdieren

Vlooien... wij krijgen al jeuk bij het horen van dit woord! Vlooien zijn kleine, bloedzuigende parasieten die veel overlast kunnen veroorzaken.

Zomertips voor konijnen en cavia's

Wilde konijnen en cavia’s leven een groot deel van de dag in holen, en zoeken tijdens de warme uren zelf een koel plekje onder de grond op.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact