Yes! De keuze is gemaakt: er komt een kitten! Maar, hoe kies je er één? Kies je er wel één, of beter twee? Wat moet je in huis hebben?! 
In deze e-learning leer je alles dat je moet weten voor de komst van je nieuwe huisgenootje(s). Zo ben je pas echt goed voorbereid.

Als je een kitten krijgt, is dat super leuk én spannend tegelijk. Je gaat een nieuwe en hopelijk lange verbintenis aan en wilt natuurlijk dat alles daarbij op rolletjes verloopt. Deze e-learning helpt je de juiste keuzes te maken.

Inhoud

Waar moet je rekening mee houden wanneer je een kattenbak aanschaft? Hoe maak ik mijn huis ' kittenproef'? En hoe zorg je nou dat hij zich zo snel mogelijk thuis voelt? Ook voordat je je kitten in huis haalt gaat er veel aan vooraf. Daarom is het fijn om goed voorbereid op pad gaat om je kitten uit te zoeken. Als je een kitten met zorg kiest, wordt de kans veel groter dat jij en je kitten heerlijk van elkaar kunnen genieten. Liesbeth Puts van Praktijk voor Kattengedrag vertelt je wat er nodig is voor een goede start, zodat je jouw nieuwe huisgenootje alles kunt geven wat nodig is voor een gelukkig kattenleven. 

Leer meer over:

  • Ga je voor één of meerdere kittens?
  • Waar haal je je kitten vandaan en waar vooral niet?
  • Hoe kies je je kitten(s) uit, waar let je op?
  • Is een kitten wel de beste keuze in jouw situatie?
  • Wanneer mag het kitten mee naar huis?
  • Wat heb je allemaal nodig voor een kitten? 
  • Hoe maak je je huis ’kittenproof’?
  • De eerste dagen in huis
  • Wat kun je verwachten qua drukte als er een kitten komt?

Voor wie

Dit webinar is geschikt voor iedereen die een kitten (erbij) neemt en zich graag zo goed mogelijk wil voorbereiden. Ook als je gastgezin voor kittens bent of medewerker in een asiel of opvang is dit een zeer waardevolle e-learning! Voor wanneer je toekomstige eigenaren ook wil voorzien van belangrijke informatie.

Ken je iemand die binnenkort een kitten krijgt? Deze e-learning is het perfecte 'kraamcadeau'! Stuur een mailtje naar info@edupet.nl en we bespreken de mogelijkheden. 

Aanmelden

Een e-learning volgen via Edupet is snel en gemakkelijk. Je schrijft je in via de cursuspagina voor een e-learning naar keuze. Binnen 5 werkdagen ontvang je inloggegevens voor ons online leersysteem (mocht je nog geen account hebben) en de toegang tot 'Zo kies je een kitten'. Alle e-learning die je bij ons aanschaft zijn allemaal te vinden via jouw persoonlijke account. 

Wat kun je verwachten?

De e-learning bevat een opgenomen webinar, een hand-out van de presentatie, certificaat van deelname en korte evaluatie. Dit webinar is opgedeeld in vijf hoofdstukjes en duren samen zo'n 70 minuten. 

Nadat je toegang hebt gekregen, heb je vanaf dat moment 365 dagen ongelimiteerd toegang tot de e-learning. Je kunt webinar volgen waar en wanneer je maar wil, wel raden we aan om via WiFi te kijken in verband met de data die de video's verbruiken. Als je de eerste keer alles doorlopen hebt, kun je je certificaat downloaden. Het is ook mogelijk om de video's vaker te bekijken. 

Wil je na het volgen van de e-learning graag dat er iemand met je meedenkt? Het Prins CareTeam staat klaar om je van een op maat gemaakt advies te voorzien!

19,95
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact