Afscheid nemen van je kat is één van de moeilijkste dingen die er bestaan. Toch krijgen veel eigenaren hier vroeg of laat mee te maken. Sta jij voor deze moeilijke keuze of wil je hier zo goed mogelijk op voorbereid zijn? Wij kunnen je hierbij helpen tijdens deze webinar. 

Hier leer je meer over:

Deze webinar gaat over alles rond het laten inslapen van je kat. Veel eigenaren worstelen hiermee. Je wilt niet te vroeg zijn, maar zeker ook niet te laat. We helpen je onder andere de juiste vragen te stellen, zodat jij zelf je antwoord kunt formuleren: wanneer is het tijd om afscheid te nemen? Hoe kun je jezelf zo goed mogelijk voorbereiden? Hierdoor kun je je kat beter ondersteunen en zal je beslissingen zo goed mogelijk kunnen nemen. Net zoals alles wat je voor je kat doet, hoort ook dit bij goede zorg.  

Na deze webinar kan je je kat beter ondersteunen en ben je voorbereid wanneer het tijd is om afscheid te nemen.

Voor wie

Dit webinar is geschikt voor alle diereigenaren die meer over dit onderwerp willen weten en zich goed willen voorbereiden. 

Praktisch

De prijs van dit webinar is € 39,95 inclusief btw, een hand-out en een certificaat van deelname, welke je achteraf per mail krijgt toegestuurd. 

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Ongeveer een week voor het webinar ontvang je een herinnering met daarin de deelnamelink.

Dit webinar gaat door bij minimaal 10 deelnemers.

 

Let op: dit webinar is puur informatief, besluiten die gemaakt worden n.a.v. dit webinar zijn geheel op eigen risico.

39,95
Nog 25 plaatsen beschikbaar
19:30 - 21:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)
Mijn naam is Fieke Halberstadt en ik ben de oprichter van kattengedragspraktijk Kat&Mens. Sinds 2018 ben ik gediplomeerd kattengedragstherapeut en help ik katten en mensen in harmonie samen te laten leven. Ik geef hulp aan katteneigenaren wanneer hun kat probleemgedrag toont. Ook geef ik preventief advies. Daarnaast werk ik met veel plezier als paraveterinair in een eerstelijns dierenkliniek. Hoe mooi is het dat wij bij de Katten Academie onze kennis over katten over kunnen brengen, zodat eigenaren en professionals het leven van katten kunnen verrijken en een mooie band met ze op kunnen bouwen.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact