Katten verdienen onze beste zorg. Wil je weten hoe je deze dieren optimaal kunt verzorgen? Dan is deze workshop perfect voor jou.

Barbara Celis geeft tijdens deze dag uitleg over de lichaamsverzorging van katten. Je leert nagels knippen en beoordelen wanneer tanden, ogen en oren verzorging nodig hebben. Verder leer je inschatten of een kat vachtverzorging nodig heeft en hoe dat dan gaat, of dat het dier die verzorging zelf kan doen. Bij een goede verzorging hoort een goede voeding. Daarover en over de manier van voer aanbieden krijg je ook uitleg.

Als je weet hoe je katten de beste zorg kunt geven, zal je eventuele gezondheidsproblemen sneller opmerken. Dat is een belangrijke meerwaarde van de kennis die je deze dag zal opdoen!

Voor wie?

Iedereen die meer over de verzorging van katten wil weten en/of met katten werkt of wil gaan werken.

De docent

Barbara Celis volgde de studie tot dierenartsassistente. Na haar bachelorstudie volgde ze nog een Master in de Biowetenschappen om daarna aan het werk te gaan als dierenartsassistente bij DAC Trigenio, waar ze zich specialiseerde in de zorg voor konijnen en knaagdieren. Daarnaast startte ze haar eigen trimsalon Pelsjes en Pootjes, waar ze naast honden ook katten en konijnen trimt. Barbara rondde de opleiding Postgraduaat Toegepast Diergedrag succesvol af en begeleidt ook dieren met gedragsproblemen. Daarnaast draait haar Konijnenhotel Pelsjes en Pootjes op volle toeren.

Praktisch

Inclusief koffie/thee, wat lekkers, lunch, hand-out en een goodiebag. 

Na inschrijving ontvang je automatisch een bevestiging, ongeveer een week voor aanvang ontvang je nog een herinnering en meer informatie per mail.

Bij onvoldoende deelnemers wordt de workshop verplaatst. Hier krijg je tijdig bericht van.

96,90
Nog 20 plaatsen beschikbaar
10:00 - 16:00 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact