Ben jij honden- en/of kattentrimmer? En denk je eraan om je diensten uit te breiden door ook konijnen te trimmen? Goede stap! Wij leren je een stukje theorie achter het trimmen van konijnen, hoe je vachtvriendelijk werkt maar ok hoe je stress tijdens het trimmen zoveel mogelijk kunt reduceren. 

Tijdens dit webinar leer je om dier- en vachtvriendelijk te werken, onder andere ook hoe je stress tijdens het trimmen zoveel mogelijk kan reduceren.

Onderwerpen

  • Gedrag
  • Hanteren
  • Haarcyclus
  • Verschillende langharige vachten
  • Vachtverzorging per vacht
  • Terugplaatsen

Voor wie

Na het webinar heb je de theorie geleerd die belangrijk is bij het trimmen van konijnen. Speciaal geschikt voor honden- en kattentrimmers die graag in één les de theorie willen leren om op hoofdlijnen een konijnen op een vacht- en konijnenvriendelijke manieren te trimmen.

Docent

De docent Jessica Goedhart is de hoofddocent van onze opleiding konijnen trimmer. Daarnaast is zij konijnendeskundige en heeft in 2015 de succesvolle opleiding tot professioneel konijnentrimmer opgericht. 

Praktijk

Voordat je zelf aan de slag gaat met het trimmen van konijnen raden we je aan om ook praktijklessen te volgen. Tijdens de cursus vertellen we over de verschillende mogelijkheden die wij aanbieden.

Dit webinar vind plaats via Zoom

Na aanmelding ontvang je een automatische bevestiging, ongeveer een week van te voren ontvang je een herinnering met daarin de link om deel te nemen.

De prijs van dit webinar is €50,00 inclusief btw, digitale hand-out en certificaat van deelname.

50,00
Nog 30 plaatsen beschikbaar
Cursus opties
184
Datum: 1 december 2021
€50,00
19:00 - 21:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
EduPet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Edupet en onderwijsaanbieder

Bij iedere boeking een e-learning cadeau.

Dinsdag 13 juli was de feestelijke presentatie van Pets Vision, hét tijdschrift voor de dierprofessional.