Katten spreken geen taal met woorden, zoals wij mensen dat doen. Maar, ze praten wel degelijk!

Katten vertellen ons en mede katgenoten van alles, waar ze wel of geen behoefte aan hebben en wat ze bijvoorbeeld fijn vinden. Maar hoe doen ze dat precies? Tijdens dit webinar leer je in twee uurtjes de lichaamstaal van je kat te lezen en leer je hoe je signalen herkent. Laten we samen kattengedrag gaan ontcijferen! Wij kijken ernaar uit om jullie online te ontmoeten.

Wat leer je?

Tijdens het webinar gaan we onder andere in op de lichaamstaal van de kat. Denk hierbij aan de manier waarop ze praten met hun lichaam, zoals de stand van de oren, de hoogte en vorm van de staart en de houding van de vacht. Want hoe kun je nu herkennen als je kat gestrest is? Of juist angstig? Dit alles komt in het webinar aan bod.

Het belang van kattentaal doorgronden

Door de lichaamstaal van je kat te leren lezen, begrijp je wat je kat wil of vraagt en kun je daarop in spelen. Door een heldere vorm van communicatie met je kat(ten) te hebben, weten jullie beide wat je van elkaar kunt verwachten en kun je een betere band met elkaar ontwikkelen. Dit is voor katten ontzettend belangrijk. Katten houden namelijk van voorspelbaarheid. Naast dat het leren lezen van kattengedrag stress kan voorkomen en het het welzijn van je kat verbetert, zorgt het dus ook voor een betere connectie tussen baasje en dier. Op die manier begrijp je zijn/haar manier van communiceren en kun je in no-time lezen en schrijven met elkaar! Vanuit de kat gezien: op de krant zitten en met je pen spelen! Dit maakt het webinar geschikt voor álle katteneigenaren.

Zoom

Dit webinar zal plaatsvinden via Zoom. We hopen zoveel mogelijk van jullie online te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen! Want er is natuurlijk ook tijd voor het stellen van vragen.

Inschrijven

Deelname aan het webinar kost 15 euro, waarbij je een hand-out met de belangrijkste informatie en een certificaat naderhand per e-mail opgestuurd krijgt.

Na aanmelden ontvang je automatisch een bevestiging, een paar weken van te voren ontvang je van ons de link om deel te nemen aan de zoomsessie en wat aanvullende informatie.

Wacht niet te lang met inschrijven! Vol = vol

15,00
Nog 50 plaatsen beschikbaar
19:00 - 21:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Katten Academie
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact