Elke ondernemer wil groeien, of je nu al lang onderneemt of pas net om de hoek komt kijken. Met de ondernemerssessies 'Ik als ondernemer' geven we je handvaten om verder te groeien, voor jou als persoon en je onderneming. In dit thema: de verandertoolkit.

Vernieuwen binnen jouw bedrijf

In dit thema gaan we aan de slag met handvatten om te vernieuwen en te veranderen binnen jouw bedrijf. Het voordeel is dat vernieuwen en veranderen op ieder moment van jouw bedrijf relevant is. Of je nu net begint en aan het zoeken bent wat de eerste stappen zijn om mee aan de slag te gaan, of dat je al jaren bezig bent en iets wilt implementeren of veranderen. In de theorie van dit thema zul je een aantal tools toegereikt krijgen om gestructureerd te veranderen en te vernieuwen. Tijdens een huiswerkopdracht gaan we deze tools toepassen op jouw bedrijf en in de livesessies gaan we daar dieper op in.

Docent: Desi den Dunnen, Arbeid- en Organisatiepsycholoog en docent Martin Gaus Academie.

‘Er is niets zo stabiel als verandering’ – Bob Dylan

Data

  • Startdatum: 10 mei (hier ontvang je het lesmateriaal).
  • Vrijdag 14 mei: Livesessie 19.30 tot 20.30 uur.
  • Vrijdag 21 mei: Livesessie 19.30 tot 21.30 uur.

Inschrijven

Los thema
Je kunt een los thema volgen binnen het programma ‘Ik als ondernemer’. Op deze manier kun je zelf een keuze maken voor het thema waar jij interesse in hebt en zijn de kosten eenmalig €29,95. Wil je liever meteen alle 6 thema’s volgen, dan betaal je slechts €99,-* exclusief BTW. Klik hier voor het volledige pakket.

Wanneer het thema begint, ontvang je informatie over de toegang tot het lesmateriaal en de livesessies. Behoefte aan meer informatie? Stuur gerust een e-mail naar academie@martingaus.nl. Graag meedoen? Schrijf je in en we zien je graag tijdens de livesessies!

Andere thema's

Door op bovenstaande thema's te klikken, zie je wat dat thema inhoudt en kun je je ook op die pagina aanmelden, indien je aan een losse sessie wilt deelnemen.

Data zijn onder voorbehoud de Martin Gaus Academie behoudt zich het recht voor om in geval van ziekte van de docent of andere overmacht de data te wijzigen.

36,24
Nog 99 plaatsen beschikbaar
Vanaf
Cursusvorm
Online

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Dinsdag 13 juli was de feestelijke presentatie van Pets Vision, hét tijdschrift voor de dierprofessional.

Cursisten zijn weer welkom op onze locaties! We zijn erg blij dat we je weer kunnen ontvangen.

De wereld om ons heen verandert continu en daarmee groeit ook onze behoefte aan flexibiliteit.