Waarde is voor ondernemers eigenlijk een van de belangrijkste factoren van het bedrijf. Vaak realiseren ondernemers niet hoe erg dit samenhangt met jouw eigenwaarde. Als jij vol vertrouwen weer komt te staan voor jezelf, kun je daar ook een goede en gezonde waarde voor jouw dienst aan vast hangen.

Je gaat in dit thema samen met de specialist aan de slag om jouw eigenwaarde te bepalen. Hierdoor zul je merken dat je een beter beeld hebt van jouw product en jijzelf als ondernemer. Bovendien zal er ook aandacht worden besteed aan de waarde van geld en de bijbehorende geldblokkades. Nuttig voor toekomstig, startend en bestaande ondernemers.

Docent: Jelien Lammers, eigenaresse Boelbewust en coach opleider

Data

  • Startdatum: 29 maart (hier ontvang je het lesmateriaal).
  • Vrijdag 2 april: Livesessie 19.30 tot 20.30 uur.
  • Vrijdag 9 april: Livesessie 19.30 tot 21.30 uur.

Ontdek dat je GOUD waard bent” – Jelien Lammers

Inschrijven

Los thema

Je kunt een los thema volgen binnen het programma ‘Ik als ondernemer’. Op deze manier kun je zelf een keuze maken voor het thema waar jij interesse in hebt en zijn de kosten eenmalig €29,95. Wil je liever meteen alle 6 thema’s volgen, dan betaal je slechts €99,-* exclusief BTW. Klik hier voor het volledige pakket.

Wanneer het thema begint, ontvang je informatie over de toegang tot het lesmateriaal en de livesessies. Behoefte aan meer informatie? Stuur gerust een e-mail naar academie@martingaus.nl. Graag meedoen? Schrijf je in en we zien je graag tijdens de livesessies!

Andere thema's

Door op bovenstaande thema's te klikken, zie je wat dat thema inhoudt en kun je je ook op die pagina aanmelden, indien je aan een losse sessie wilt deelnemen.

Data zijn onder voorbehoud de Martin Gaus Academie behoudt zich het recht voor om in geval van ziekte van de docent of andere overmacht de data te wijzigen.

36,24
Nog 99 plaatsen beschikbaar
Vanaf
Cursusvorm
Online
Organisator
Martin Gaus Academie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Dinsdag 13 juli was de feestelijke presentatie van Pets Vision, hét tijdschrift voor de dierprofessional.

Cursisten zijn weer welkom op onze locaties! We zijn erg blij dat we je weer kunnen ontvangen.

De wereld om ons heen verandert continu en daarmee groeit ook onze behoefte aan flexibiliteit.