Je konijn met de beste zorgen omringen? Dat willen we toch allemaal. Tijdens dit webinar maak je kennis met diverse Eerste Hulp-remedies voor de spijsvertering die elke konijneneigenaar/professional in huis zou moeten hebben. 

Na een korte inleiding over fytotherapie, leer je over diverse planten die het konijn eet als het zich niet lekker voelt.  Daarnaast bespreken we diverse spijsverteringsremedies die je in je EHBO-trommel zou kunnen bewaren zodat je ze altijd ter beschikking hebt, als dat nodig is.

Heb je zelf nog een casus die je zou willen bespreken? Geef deze dan voor 15 januari aan ons door en wie weet behandelen wij jouw casus op 18 februari.

De volgende onderwerpen komen tijdens dit webinar aan bod:

  • Korte intro veterinaire fytotherapie
  • Overzicht preparaten en bereidingswijze.
  • EHBO-planten voor de spijsvertering
  • Een EHBO-set samenstellen

Je maakt kennis met tal van planten die als aanvulling kunnen gebruikt worden.  Deze plantenremedies kunnen perfect samen met het advies van de dierenarts gebruikt worden.

Voor wie?

Dit webinar is geschikt voor iedereen met interesse in het houden van konijnen en deze zoveel mogelijk te verzorgen met natuurlijke remedies; konijnenprofessionals, asielmedewerkers of dierverzorgers.

De prijs van dit webinar is: € 25,00 inclusief btw, hand-out en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd).

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 8 deelnemers. 
 

25,00
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar
19:00 - 20:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact