Social media wordt voor bedrijven steeds belangrijker. Een account aanmaken is zo gedaan, maar er komt natuurlijk veel meer bij kijken. Het juist inzetten van social media zorgt voor meer klantenbinding. In deze sessie gaan we aan de slag om jouw social media te bekijken en te optimaliseren.

Online en zichtbaar

Je gaat in dit thema samen met de specialist aan de slag om jouw social media te bekijken en te optimaliseren. Hierdoor zul je merken dat je een beter beeld hebt van wie jouw klanten zijn en hoe je deze wilt bedienen. Bovendien zal er ook aandacht worden besteed aan de do’s and don’ts op de sociale media. Nuttig voor toekomstige, startende en bestaande ondernemers.

Docent: Adriënne, eigenaar Catcetera en social media specialist voor de Martin Gaus Academie.

Data

  • Startdatum: 12 april (hier ontvang je het lesmateriaal).
  • Vrijdag 16 april: Livesessie 19.30 tot 20.30 uur.
  • Vrijdag 23 april: Livesessie 19.30 tot 21.30 uur.

Inschrijven

Los thema

Je kunt een los thema volgen binnen het programma ‘Ik als ondernemer’. Op deze manier kun je zelf een keuze maken voor het thema waar jij interesse in hebt en zijn de kosten eenmalig €29,95. Wil je liever meteen alle 6 thema’s volgen, dan betaal je slechts €99,-* exclusief BTW. Klik hier voor het volledige pakket.

Wanneer het thema begint, ontvang je informatie over de toegang tot het lesmateriaal en de livesessies. Behoefte aan meer informatie? Stuur gerust een e-mail naar academie@martingaus.nl. Graag meedoen? Schrijf je in en we zien je graag tijdens de livesessies!

Andere thema's

Door op bovenstaande thema's te klikken, zie je wat dat thema inhoudt en kun je je ook op die pagina aanmelden, indien je aan een losse sessie wilt deelnemen.

Data zijn onder voorbehoud de Martin Gaus Academie behoudt zich het recht voor om in geval van ziekte van de docent of andere overmacht de data te wijzigen.

36,24
Nog 99 plaatsen beschikbaar
Vanaf
Cursusvorm
Online
Organisator
Martin Gaus Academie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

We mogen je weer ontvangen op één van onze locaties, we kijken er naar uit!

De wereld om ons heen verandert continu en daarmee groeit ook onze behoefte aan flexibiliteit.

De Prins Health Coach opleiding breidt uit!