Doen we dit wel echt? Wie is deze klant? Waarom moet hij voor jou kiezen? Ondernemerschap is meer dan alleen je passie uitoefenen. Hoe? Dat leer je in deze sessie.

In deze training word je aan het denken gezet en daarnaast geholpen om goed in kaart te brengen wat het wel niet allemaal voor een leuks brengt als je de klant echt helpt. Je leert de structuur van een goed verkoopgesprek, hoe je echt verbinding met je klant gaat maken en als belangrijkste hoe ga je om met weerstanden. Actief bezig zijn met je startende bedrijf en hier een geweldig resultaat mee bereiken. Daar gaan we met z’n allen voor!

Docent: André Wijnveld

Data

  • Startdatum: 26 april (hier ontvang je het lesmateriaal).
  • Vrijdag 30 april: Livesessie 19.30 tot 20.30 uur.
  • Vrijdag 7 mei: Livesessie 19.30 tot 21.30 uur.

Inschrijven

Los thema
Je kunt een los thema volgen binnen het programma ‘Ik als ondernemer’. Op deze manier kun je zelf een keuze maken voor het thema waar jij interesse in hebt en zijn de kosten eenmalig €29,95. Wil je liever meteen alle 6 thema’s volgen, dan betaal je slechts €99,-. Klik dan hier.

Wanneer het thema begint, ontvang je informatie over de toegang tot het lesmateriaal en de livesessies. Behoefte aan meer informatie? Stuur gerust een e-mail naar academie@martingaus.nl. Graag meedoen? Schrijf je dan in en dan zien we je tijdens de livesessies!

Andere thema's

Door op bovenstaande thema's te klikken, zie je wat dat thema inhoudt en kun je je ook op die pagina aanmelden, indien je aan een losse sessie wilt deelnemen.

Data zijn onder voorbehoud de Martin Gaus Academie behoudt zich het recht voor om in geval van ziekte van de docent of andere overmacht de data te wijzigen.

 

36,24
Nog 42 plaatsen beschikbaar
Vanaf
Cursusvorm
Online
Organisator
Martin Gaus Academie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

We mogen je weer ontvangen op één van onze locaties, we kijken er naar uit!

De wereld om ons heen verandert continu en daarmee groeit ook onze behoefte aan flexibiliteit.

De Prins Health Coach opleiding breidt uit!