Wil je meer uit je camera of smartphone halen? Wil je de maximale controle hebben over jouw eindresultaat? In deze initiatie hondenfotografie leer je de eerste stappen zetten!

Workshop Initiatie Hondenfotografie

In de huidige maatschappij zijn foto's niet meer weg te denken. Wil je zelf een wauw-foto leren maken van je hond? Gewoon voor jezelf, voor een fotowedstrijd of omdat je meer wilt leren over fotografie? Tijdens deze workshop leer je de basis over hondenfotografie!

Een spiegelreflex camera of smartphone kan mooie beelden maken. Maar hoe gebruik je de apparatuur tot je voordeel en zorg je voor de mooiste plaatjes? In deze initiatie neemt Sien je mee in de wereld van fotografie.

Een theoretische achtergrond is van belang, daarom starten we de dag met een stukje theorie en gaan we vervolgens aan de slag met het maken van foto's in de praktijk.

Voor wie

Voor iedereen die meer wil leren of wil beginnen met het fotograferen van honden. Voor deze workshop heb je geen professionele camera nodig. Een smartphone, digitale camera of instapmodel spiegelreflex is prima.

Over de docent

Als fotografe van Pawesome Petpictures, combineert Sien twee grote passies. Namelijk dieren en fotografie. Sien is fotografe en de drijvende kracht achter Pawesome Petpictures. Al sinds kleins af aan had Sien een passie voor fotografie en is zich hier laten in gaan verdiepen. Enkele jaren later is ze gestart met de studie fotografie aan de Syntra in Antwerpen. Ondertussen is ze daar volwaardig afgestudeerd als fotograaf! Sien heeft haar weg gevonden in de fotografie van huisdieren, en vooral honden. Haar kennis gaat ze delen in deze workshop. Benieuwd naar het portfolio van Sien? Dat bekijk je hier.

125,00
Nog 10 plaatsen beschikbaar
09.30 - 16.30 uur

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Wilde konijnen en cavia’s leven een groot deel van de dag in holen, en zoeken tijdens de warme uren

Principes, integratie in de praktijk en geneesmiddelbeelden van A-Z

Versoepelingen corona virus – Laatste update 14 mei 2020