Hoe ziet jouw ideale onderneming eruit? En hoe kun je met die voorstelling aan de slag gaan in de richting van dat ideaal?

Jouw ideale onderneming

Aan de hand van het ‘business model canvas’ maken we een overzicht van jouw huidige onderneming om van daaruit in gedachten in jouw gewenste toekomst te stappen. Welke toegevoegde waarde lever je? Aan welke klanten? Met welke middelen en partners? Wat is je verdienmodel? En met welke kosten moet je rekening houden?

Voelt die toekomst goed dan kun je van daaruit terugkijken naar hoe je dat voor elkaar hebt gekregen. Vanuit je toekomstige zelf. Om vervolgens een plan te maken om die ideale toekomst te realiseren. Wat je aandacht geeft groeit. Elke topondernemer die ik gesproken heb geeft aan dat dit de manier is waarop zij aan hun onderneming bouwen. Doe je mee voor jouw eigen zaak?

Docent: Ton Langelaan, bedrijfsadviseur, trainer persoonlijke groei, aanbieder ondernemersconcept ‘Succesgewoonten’ voor middelbare scholen.

Data

  • Startdatum: 17 juni (hier ontvang je het lesmateriaal).
  • Vrijdag 11 juni: Livesessie 19.30 tot 20.30 uur.
  • Vrijdag 18 juni: Livesessie 19.30 tot 21.30 uur.

“Jouw voorstellingsvermogen is belangrijker dan logica en kennis” – Albert Einstein

Inschrijven

Los thema

Je kunt een los thema volgen binnen het programma ‘Ik als ondernemer’. Op deze manier kun je zelf een keuze maken voor het thema waar jij interesse in hebt en zijn de kosten eenmalig €29,95. Wil je liever meteen alle 6 thema’s volgen, dan betaal je slechts €99,-* exclusief BTW. Klik hier voor het volledige pakket.

Wanneer het thema begint, ontvang je informatie over de toegang tot het lesmateriaal en de livesessies. Behoefte aan meer informatie? Stuur gerust een e-mail naar academie@martingaus.nl. Graag meedoen? Schrijf je in en we zien je graag tijdens de livesessies!

Andere thema's

Door op bovenstaande thema's te klikken, zie je wat dat thema inhoudt en kun je je ook op die pagina aanmelden, indien je aan een losse sessie wilt deelnemen.

Data zijn onder voorbehoud de Martin Gaus Academie behoudt zich het recht voor om in geval van ziekte van de docent of andere overmacht de data te wijzigen.

36,24
Nog 50 plaatsen beschikbaar
Vanaf
Cursusvorm
Online
Organisator
Martin Gaus Academie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

We mogen je weer ontvangen op één van onze locaties, we kijken er naar uit!

De wereld om ons heen verandert continu en daarmee groeit ook onze behoefte aan flexibiliteit.

De Prins Health Coach opleiding breidt uit!