Het maximum aantal live kijkers is bereikt, maar we kunnen je wel de replay sturen! 
Schrijf je je na 18 juli 2022 in? Dan ontvang je de replay van het webinar uiterlijk 16 september. 

Gewrichtsklachten zijn een veelvoorkomend probleem bij huisdieren. Ook bij katten. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, waaronder met supplementen. Maar wat kun je veilig en vertrouwd aan je kat geven? Wat weet je over natuurlijke supplementen en werkzame ingrediënten bij gewrichtsklachten? Hoe herken je gewrichtsklachten bij katten? Welke praktische leefstijl en beweegtips zijn er om de gewrichten van katten in conditie te houden? Tijdens dit webinar leer je daar alles over!

Hier leer je meer over

  • Gewrichtsklachten bij katten herkennen (Q&A)
  • Praktische leefstijl- en beweegtips voor katten
  • Behandeling gewrichtsproblemen, zoals artrose
  • Behandeling gewrichten met natuurlijke supplementen

Veel katten hebben op oudere of zelfs jonge leeftijd in meer of mindere mate problemen aan de gewrichten. Gelukkig is daar steeds meer aandacht voor, want gewrichtsklachten lossen zich niet vanzelf op. Een behandeling is noodzakelijk om gezond kraakbeen te behouden en pijnlijke gewrichten te ondersteunen. Tijdens de workshop leer je gewrichtsklachten bij katten te herkennen aan de hand van indicatoren die veelal wijzen op problemen, zoals artrose. Je wordt meegenomen in verschillende behandelingsmethodes en krijgt inhoudelijke informatie over een puur natuurlijk supplement voor de gewrichten van katten; Synopet Feli-Syn.

Voor wie

Dit webinar is bij uitstek geschikt voor professionals binnen de kattenbranche. 

Praktisch

Dit webinar is volledig gratis. Hierbij ontvang je een hand-out en je ontvangt ook een Synopet certificate of achievement. Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail. Ongeveer een week voor het webinar ontvang je een herinnering met daarin de deelnamelink.

0,00
Nog 99 plaatsen beschikbaar
15.00 - 16:30 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Maggie Ruitenberg is in 2005 afgestudeerd als kattengedragstherapeut bij Tinley Dier en Gedrag Academie en hoort daarmee bij de pioniers op het gebied van kattengedragstherapie in Nederland. Ze helpt dagelijks katteneigenaren hun kat beter te begrijpen en zo probleemgedrag te voorkomen of op te lossen. Kennis delen over kattengedrag en -welzijn is haar missie en in 2007 werd ze een van de docenten van de opleiding Feline Gedragstherapeut bij de Martin Gaus Academie en later bij de Katten Academie, waar ze hoofddocent aan de opleiding kattengedragstherapeut is.

Rieneke Vlaanderen – van Laar behaalde haar universitaire bachelor Biomedische Wetenschappen (BSc) aan de Universiteit Utrecht. In het masterprogramma Molecular and Cellular Life Sciences (MSc) specialiseerde zij zich verder in artrose en verdiepte zij zich in gewrichtsdistractie, een nieuwe behandeling bij deze degeneratieve aandoening. Sinds 2012 is zij werkzaam bij Synopet als productmanager van een innovatieve en unieke productlijn voor dieren met serieuze problemen aan het bewegingsapparaat.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact