Katten zijn slimme dieren en kun je heel goed trainen! Trainen doen we niet alleen omdat het leuk is voor kat en mens. Het houdt de hersenen gezond, het lichaam in beweging en versterkt de band tussen jou en je kat. Daarnaast is training ook heel belangrijk voor het welzijn. Zo kan Felix zonder stress zijn reismandje in en heeft Minoes geen angst meer voor de auto of de dierenarts, dat wil je toch voor elke kat?!

De onderwerpen die aan bod komen:
- Wat kan je van het trainen van een kat verwachten?
- Kittens, pubers en senioren
- Basis leerprincipes
- Diverse methoden; voor- en nadelen
- Rustig worden op commando
- Angst voorkomen en/of ombuigen naar zelfverzekerd gedrag
- Hoe te beginnen
- Opvoeden (o.a. hierkomen, transportkooi, verzorging)
- Welzijn (o.a. een bezoek aan de dierenarts en trimsalon)
- Spelen (o.a. denkspellen)
- Tricks (high five, zwaaien en nog veel meer)

De workshop Katten Trainen leert je welke mogelijkheden er zijn binnen het trainen. Op een praktijkgerichte wijze worden verschillende methodes uitgelegd en aan het einde weet jij welke methode jouw voorkeur heeft en wat je er allemaal mee kan. Na afloop ontvang je een certificaat en een goodiebag.

Doelgroep en docent
Deze workshop is geschikt voor bijvoorbeeld katteneigenaren in spé die een goede start willen voor het kitten/de kittens. Ook voor katteneigenaren met al volwassen of senior katten die willen weten hoe je je kat meer uitdaging en beweging kunt bieden op een leuke manier. En natuurlijk ook als je benieuwd bent naar de manier waarop je je poezenvriend veel stress kan besparen. Na afloop ontvang je een certificaat én een goodiebag.

Eigen kat of kitten mee
Bij deze praktijkgerichte workshop is er ook de mogelijkheid je eigen kat of kitten mee te nemen. Wij stellen hier wel strenge eisen aan om het welzijn van de kat te bewaken. Wil je je eigen kat meenemen of twijfel je? Neem dan per mail contact met ons op en dan overleggen we over de mogelijkheden. info@kattenacademie.nl 

De prijs van deze cursus is: € 114,95 inclusief btw, lesmateriaal, koffie/thee, lunch, een certificaat en een goodiebag.
Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 8 deelnemers. 

114,95
Nog 2 plaatsen beschikbaar
10:00 - 16:00 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Katten Academie
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact