Katten zijn slimme dieren en kun je heel goed trainen! Trainen doen we niet alleen omdat het leuk is voor kat en mens. Het houdt de hersenen gezond, het lichaam in beweging en versterkt de band tussen jou en je kat. Daarnaast is training ook heel belangrijk voor het welzijn. Zo kan Felix zonder stress zijn reismandje in en heeft Minoes geen angst meer voor de auto of de dierenarts, dat wil je toch voor elke kat?!

 

De onderwerpen die aan bod komen:
- Wat kan je van het trainen van een kat verwachten?
- Kittens, pubers en senioren
- Basis leerprincipes
- Diverse methoden; voor- en nadelen
- Rustig worden op commando
- Angst voorkomen en/of ombuigen naar zelfverzekerd gedrag
- Hoe te beginnen
- Opvoeden (o.a. hierkomen, transportkooi, verzorging)
- Welzijn (o.a. een bezoek aan de dierenarts en trimsalon)
- Spelen (o.a. denkspellen)
- Tricks (high five, zwaaien en nog veel meer)

De workshop Katten Trainen leert je welke mogelijkheden er zijn binnen het trainen. Op een praktijkgerichte wijze worden verschillende methodes uitgelegd en aan het einde weet jij welke methode jouw voorkeur heeft en wat je er allemaal mee kan. Na afloop ontvang je een certificaat en een goodiebag.

Doelgroep en docent
Deze workshop is geschikt voor bijvoorbeeld katteneigenaren in spé die een goede start willen voor het kitten/de kittens. Ook voor katteneigenaren met al volwassen of senior katten die willen weten hoe je je kat meer uitdaging en beweging kunt bieden op een leuke manier. En natuurlijk ook als je benieuwd bent naar de manier waarop je je poezenvriend veel stress kan besparen. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

De prijs van deze cursus is: € 114,95 inclusief btw, lesmateriaal en een certificaat van deelname.
Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 8 deelnemers. 

COVID-19 update 15-12:
In verband met de coronamaatregelen zal deze workshop volledig ONLINE gegeven worden. Na aanmelding ontvang je hier meer informatie over.
Nu deze activiteit online plaatsvindt, zijn koffie/thee en lunch niet meer bij de prijs inbegrepen. In plaats daarvan zorgen wij dat je het lesmateriaal en het certificaat per mail ontvangt en een goodiebag thuisgestuurd krijgt!

114,95
Nog 12 plaatsen beschikbaar
10:00 - 16:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Katten Academie
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Lees hier onze maatregelen tegen het coronavirus.

In een tijd waarin het belangrijk is om als bedrijf te blijven ontwikkelen en mee te gaan met alle digitale mogelijkheden, biedt EduPet een nieuw c

Principes, integratie in de praktijk en geneesmiddelbeelden van A-Z