Aanmelden kan via: https://kattenacademie.nl/events/verdieping-katten-trainen/

Deze workshop is een vervolg op de basis lesdag Katten Trainen die we al een aantal jaar aanbieden op de Katten Academie.

Het is dus een vereiste dat je de basis al gevolgd hebt of dat je al ervaring hebt op het gebied van het trainen van dieren. Er zal vooral veel in de praktijk gewerkt worden maar een stukje theorie hoort er ook bij.

Tegenwoordig lopen veel katteneigenaren en professionals tegen het probleem aan dat katten angstig of agressief zijn tijdens bijvoorbeeld een dierenartsbezoek of trimbeurt. Hier wordt deze dag daarom extra aandacht aan besteed. Want hoe kun je dit voorkomen? Hoe ga je er mee om en wat kun je met training bereiken?

Tijdens deze les is er veel ruimte voor eigen input. Heb je dingen waar je tegen aanloopt tijdens het trainen of wil je weten hoe je een bepaalde oefening aanpakt? Dan kun je dat voor of tijdens de les aangeven en dan wordt dat behandeld.

Er wordt gewerkt met de katten van Sonja van Leeuwen van de Katten Academie. Indien je een kat hebt waarvan je denkt dat hij geschikt is om mee te komen, neem dan contact op met de Katten Academie.

Met de opgedane kennis kun je thuis meteen aan de slag!

95,00
Nog 12 plaatsen beschikbaar
Cursus opties
39
10:00 - 16:00 uur
Docent(en):

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Wilde konijnen en cavia’s leven een groot deel van de dag in holen, en zoeken tijdens de warme uren

Principes, integratie in de praktijk en geneesmiddelbeelden van A-Z

Versoepelingen corona virus – Laatste update 14 mei 2020