Wij mensen kunnen elkaar precies vertellen wat er aan de hand is. We kunnen vragen stellen en praten, maar hoe communiceren konijnen eigenlijk met elkaar? En hoe communiceren zij met ons?

Tijdens deze cursus krijg je meer inzicht in het gedrag van konijnen en leer je hoe zij communiceren. Konijnen zijn prooidieren en gebruiken subtiele lichaamstaal. Als je de signalen herkent, dan hebben ze veel te vertellen!

Na dit webinar begrijp je je konijn beter en kun je inspelen op hun gedrag. Dit biedt voordelen voor het welzijn van het konijn en zorgt voor een nauwere band tussen het konijn en zijn verzorger.

De inhoud in het kort:

  • Lichaamstaal, waar let je op?
  • Emoties van je konijnen leren in te schatten
  • Wat vertellen de oren?
  • Kunnen konijnen kwispelen?
  • Fases van agressie herkennen
  • Het verontwaardigde konijn
  • Stress en angst-signalen
  • Konijnen observeren in de praktijk

Voor wie

Dit webinar is geschikt voor iedereen die konijnen heeft. Dat maakt het ook heel erg geschikt voor mensen die beroepsmatig met konijnen in aanraking komen. Dus ben je een dierverzorger/fokker, werk je in een dierenwinkel of op een kinderboerderij? Dan kunnen we ook aan jou nieuwe inzichten geven!

De prijs van dit webinar is: € 39,33 inclusief btw, hand-out en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd).

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 8 deelnemers.

39,33
Nog 99 plaatsen beschikbaar
19:00 - 20:30 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)
Bernice Muntz is dierentrainer, dierengedragstherapeut en presenter. Daarnaast werkt zij met veel plezier als stress en burn-out coach met mensen. Voor haar specialisatie en passie, het verminderen van stress en angst bij zowel dier als mens, volgde ze opleidingen in binnen- en buitenland. Ze geeft lezingen, webinars, trainingen, ontwikkelt (e-learning) opleidingen en deelt als educatiemanager bij kenniscentrum Edupet haar kennis over konijnen en cavia’s met zowel eigenaren als professionals.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact