15 oktober 2019

Je hebt een konijn. Of beter nog: Je hebt twee konijnen, een hok, een ren, heel veel hooi, een toiletbak en alles wat een konijnenhartje begeert. Maar één ding ontbreekt..

Speeltijd in de ren is leuk, maar zou het niet heerlijk zijn als de konijnen los kunnen lopen in huis? Ja leuk hoor, een plasje hier, keutels daar, een doorgeknaagde tv-kabel, een aangevreten stoelpoot. En dan wil je zelf het huis uit, dus de konijnen moeten het hok weer in, en dan willen ze niet! Want het is zo leuk los door de woonkamer… Héél leuk…

Onderwerpen die aan bod komen

  • Hoe voorkom je dat de konijnen gaan slopen?
  • En hoe zit dat met veiligheid?
  • Tegen welke problemen kan je aanlopen?
  • Wat hebben de konijnen als vaardigheden nodig?
  • Tips en trucs om het voor jezelf en jouw konijnen makkelijker te laten verlopen

Het klinkt heel leuk, maar nu het goede nieuws: het kan ook heel leuk zijn! Na deze cursus heb je de juiste basis om met jouw konijn(en) aan de slag te gaan om te komen tot een goed samenleefcontract. Bernice leert je alle tips en trucs die helpen er een succes van te maken. Als je eenmaal weet hoe het aan te pakken, is het oefenen alleen al een feest. Het versterkt ook nog eens de band met jouw pluizige maatjes!

Doelgroep en docent

Dit Pet College is geschikt voor iedereen die thuis een konijn heeft en het dier de vrijheid wilt geven om los in huis te leven. Het Pet College wordt gegeven door Bernice Muntz, gedragsdeskundige voor honden en konijnen en gecertificeerd trainer. Tijdens het college geeft ze tips en antwoord op al jouw vragen. Heb je vragen die jij haar wilt stellen? Stuur deze vooraf naar info@edupet.nl, dan krijg je tijdens het college antwoord, zodat ook de andere aanwezigen hiervan kunnen leren.

Het is niet nodig om de eigen konijnen mee te nemen naar de cursus

Ze mogen thuis in hun vertrouwde omgeving blijven; er wordt gewerkt met de konijnen van Bernice. Daarnaast maken we gebruik van foto en videomateriaal in een presentatie. Met de opgedane kennis en adviezen kan je thuis direct zelf aan de slag.

Belangrijk om te weten

Registratie en aanmelden voor deze Pet College gaat per persoon. Deze avond woon je bij zonder konijn.

40,00
Nog 20 plaatsen beschikbaar
19:30 - 22:00 uur
Ontvangst vanaf 19.00 uur.
Registratie en aanmelden voor deze Pet
College gaat per persoon.
Deze avond woont u bij zonder konijn.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Versoepelingen corona virus – Laatste update 14 mei 2020

Lees hier onze maatregelen tegen het coronavirus.

Wil jij huisdiereigenaren optimaal kunnen begeleiden, adviseren en ondersteunen?