De wereld verandert altijd al maar het gaat steeds sneller en de dynamiek is ongekend. De invloed van covid-19 is groot met name in het koopgedrag van de consument en het Retail landschap. De vraag is hoe je hier als ondernemer continue op anticipeert. Welke trends en marktontwikkelingen zijn er en waarop ga je als ondernemer inspelen, wanneer of juist niet. Belangrijk uitgangspunt is om primair te definiëren wie je wilt zijn en wat je wilt uitstralen. Kortom je missie en visie waarin het anno nu krachtig is om dichtbij jezelf te blijven. De bron voor en van jouw authentieke ondernemerschap en de koers die jij kiest.

Inhoud

In deze MasterClass geeft Marja een trendpresentatie. Ze leert je te kijken naar de trends en marktontwikkelingen. Hoe je zelf een eigen marktonderzoek kan oppakken binnen de eigen invloedsfeer dat wel degelijk goed effect kan sorteren en richting blijft geven. En waarop je wel of niet kan anticiperen passend bij jouw missie met de keuze in quick wins of lange termijn. Daarbij tips hoe deze te vertalen samen met jouw personeel of team.

Resultaat: inspiraties, inzichten en keuze wat je gaat oppakken voor de eigen onderneming en een praktische vertaalslag en toekomstgerichte aanpak voor eigen locatie(s). Inclusief advies en tips hoe dit te realiseren.

Deze MasterClass is ook te boeken in combinatie met een Retail Inspiratie Tour in Utrecht.

Per Masterclass krijgt elke deelnemer drie weken van te voren een uitgebreide online toolkit. Hierin zitten onder andere de voorbereidende opdrachten, tips en de eerste adviezen.

Speciale aanbieding: boek jij een MasterClass t.w.v. €395,- excl. btw? Dan betaalt Prins Petfoods €100,- mee! 

Over Marja

Marja Groen is directeur oprichtster van La Differenza, hét Retailatelier (anno 2007). Het bureau voor het creëren van een iconische imagobeleving met focus op gastvrijheid en sfeercreatie. In co creatie ontwikkelen zij de authentieke merk-/gastvrijheidsbeleving van de formule of het merk. Het resultaat? Bewezen groei in omzet, traffic, loyaliteit en imagobeleving.

Marja is Retailexpert, inspiratiebron, creatief en sparring partner van ondernemers in Retail. Zelf heeft zij meer dan 30 jaar ervaring in Retail, Leisure en Horeca. Ontdek La Differenza op www.ladifferenza.biz.

Het is ook mogelijk om deze Masterclass op eigen locatie te volgen voor meer maatwerk! Geïnteresseerd? Stuur ons even een mailtje: info@edupet.nl 

356,95
Nog 12 plaatsen beschikbaar
Cursus opties
219
MasterClass Anticiperen Trends in Retail landschap & consument
€356,95
220
Combinatie 4 MasterClasses +Retailtour (gratis)
€1.427,80
10:00 - 12:00 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact