Lokaal ondernemerschap was en is altijd al belangrijk en met de impact van covid-19 neemt het een vlucht. Think, shop, buy, visit local wordt in Nederland actief gepromoot. De vraag is wat is en maakt lokaal ondernemerschap sterk en hoe word je dé local hero? Het Retail ondernemen van nu vraagt om creativiteit en bovenal persoonlijke verbinding met jouw doelgroep, je te onderscheiden en samen te werken met collega retailers, horeca, leisure en jouw directe omgeving/netwerk. Een positie te creëren waarbij jouw klanten en netwerk uit het verzorgingsgebied jouw ambassadeurs worden. Maar ook bewust te zijn dat jouw personeel / team(s) het verschil maken, jouw visitekaartje zijn en de sleutel tot succes in de verbinding. Maar hoe dan? Hoe ga jij dat verschil maken?

Inhoud

In deze MasterClass staat op ons programma

  • trends en marktontwikkelingen consumentengedrag: shop local
  • presentatie best practices expertise La Differenza
  • creatie wie wil je zijn en wat uitstralen – authentiek ondernemerschap
  • kansen samenwerken Retail, horeca en leisure
  • personeel & team dat het visitekaartje wordt van jouw winkel(s)
  • plan van aanpak eigen locatie

Resultaat: een concreet plan voor de eigen locatie, hoe realiseer je die verbinding en wat maakt je tot local hero? Inclusief kansen en ideeën tot samenwerking.

Per Masterclass krijgt elke deelnemer drie weken van te voren een uitgebreide online toolkit. Hierin zitten onder andere de voorbereidende opdrachten, tips en de eerste adviezen.

Speciale aanbieding: boek jij een MasterClass t.w.v. €395,- excl. btw? Dan betaalt Prins Petfoods €100,- mee! 

Over Marja

Marja Groen is directeur oprichtster van La Differenza, hét Retailatelier (anno 2007). Het bureau voor het creëren van een iconische imagobeleving met focus op gastvrijheid en sfeercreatie. In co creatie ontwikkelen zij de authentieke merk-/gastvrijheidsbeleving van de formule of het merk. Het resultaat? Bewezen groei in omzet, traffic, loyaliteit en imagobeleving.

Marja is Retailexpert, inspiratiebron, creatief en sparring partner van ondernemers in Retail. Zelf heeft zij meer dan 30 jaar ervaring in Retail, Leisure en Horeca. Ontdek La Differenza op www.ladifferenza.biz.

Het is ook mogelijk om deze Masterclass op eigen locatie te volgen voor meer maatwerk! Geïnteresseerd? Stuur ons even een mailtje: info@edupet.nl 

356,95
Nog 12 plaatsen beschikbaar
Cursus opties
219
MasterClass Lokaal ondernemerschap
€356,95
220
Combinatie 4 MasterClasses +Retailtour (gratis)
€1.427,80
19:30 - 21:30 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact