Als ondernemer word je toch gelukkig als jouw klanten én medewerkers liefhebbers worden van jouw winkel(s). Dat vanuit jouw missie, visie en het meerjarenplan jouw onderneming succesvol wordt en blijft. Dat de jaardoelen worden bereikt in omzet, traffic, klant-en medewerker loyaliteit. Maar ook in merk-/gastvrijheidsbeleving en naamsbekendheid. De ‘zachte’ prestaties als beleving en imagotriggers worden immers anno nu nog belangrijker. Prestaties die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Dat vraagt om continue sturing en aandacht vanuit jou als ondernemer en/of manager. Maar ook van jouw team(s) waarin ze elk de verantwoordelijkheid hebben, voelen en het oppakken. Ze het visitekaartje worden van jouw onderneming en het verschil maken. De gewenste merk-/gastvrijheidsbeleving bieden en het passende gedrag laten zien.

Inhoud

Het sturen op prestaties als ondernemer en manager is key voor het bereiken van het maximale resultaat. Deze MasterClass geeft jou inzicht in prestatiemanagement en hoe je jouw winkelorganisatie hierop kunt inrichten. Op ons programma staat

  • prestatiemanagement inclusief doelgerichte aanpak
  • organisatie: jaardoelen inclusief Retailjaarkalender vertaalt naar kwartaal-/maand-/week tot dag niveau
  • sturen op prestaties en coachen op gedrag
  • oorzaakanalyse waarom prestaties succesvol zijn of verbeterkansen zijn en een gerichte aanpak tot verbeteren
  • medewerkers die zich verantwoordelijk voelen en het verschil maken

Resultaat:  inzicht in prestatiemanagement, het stellen van doelen en het bereiken van de gewenste resultaten. Inclusief een management competentiekaart (ontwikkeltool) om inzicht te krijgen in het gewenste gedrag versus huidig waarmee je kunt sturen en coachen.

Per Masterclass krijgt elke deelnemer drie weken van te voren een uitgebreide online toolkit. Hierin zitten onder andere de voorbereidende opdrachten, tips en de eerste adviezen.

Speciale aanbieding: boek jij een MasterClass t.w.v. €395,- excl. btw? Dan betaalt Prins Petfoods €100,- mee! 

Over Marja

Marja Groen is directeur oprichtster van La Differenza, hét Retailatelier (anno 2007). Het bureau voor het creëren van een iconische imagobeleving met focus op gastvrijheid en sfeercreatie. In co creatie ontwikkelen zij de authentieke merk-/gastvrijheidsbeleving van de formule of het merk. Het resultaat? Bewezen groei in omzet, traffic, loyaliteit en imagobeleving.

Marja is Retailexpert, inspiratiebron, creatief en sparring partner van ondernemers in Retail. Zelf heeft zij meer dan 30 jaar ervaring in Retail, Leisure en Horeca. Ontdek La Differenza op www.ladifferenza.biz.

Het is ook mogelijk om deze Masterclass op eigen locatie te volgen voor meer maatwerk! Geïnteresseerd? Stuur ons even een mailtje: info@edupet.nl 

356,95
Nog 12 plaatsen beschikbaar
Cursus opties
219
MasterClass Ondernemer & Resultaat
€356,95
220
Combinatie 4 MasterClasses +Retailtour (gratis)
€1.427,80
19:30 - 21:30 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact