Voor honden is hun neus kunnen gebruiken heel belangrijk en snuffelen is ‘hot’. Hoe kun je daarvoor allerlei leuke dingen bedenken?

Onder het motto ‘Met je hond op snuffelavontuur in eigen tuin’ geeft creatief hondentrainer Judith Lissenberg tijdens dit webinar tal van tips hoe je van je eigen tuin, of desgewenst je huiskamer of balkon, een privé-snuffeltuin kunt maken én hoe je via leuke opdrachten kinderen daarbij kunt betrekken.

Voor wie?

Dit webinar is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om meer te weten te komen over hoe je honden hun neus kunt laten gebruiken. Professionals die op zoek zijn naar inspiratie voor hun hondenschool en hun cursisten bijvoorbeeld, maar zeker ook hondeneigenaren die leuke ideeën willen opdoen om hun hond lekker te laten snuffelen en ontdekken.

Je krijgt tijdens dit webinar uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen. Judith neemt haar eigen honden en verschillende materialen mee naar de opnamestudio zodat ze desgewenst dingen voor kan doen. Ze helpt je graag verder met leuke en creatieve oplossingen!

Goed om te weten

Judith heeft deze presentatie al eerder gegeven op 29 juli 2021 als onderdeel van een groter snuffeltuinenwebinar en voor deze editie aangevuld met enkele nieuwe snuffelideeën.

Extra

Als je meedoet aan dit snuffelwebinar krijg je naast een handige hand-out ook 10 procent korting op een speciale vijf- of tiendelige set tastschijven die je in een snuffeltuin kunt verwerken om de zintuigen van je hond extra te prikkelen. Stuur een mailtje naar info@edupet.nl als je voor deze korting in aanmerking wilt komen. De set wordt na afloop verstuurd.

Accreditatie

CKI, 10 punten categorie C

45,00
19:30 - 22:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact