Konijnen onbeperkt voeding en hooi geven, het kan! Maar wel op de juiste manier. In de gratis lezing t.w.v. €49,95 geeft expert Bernice graag meer informatie over dit onderwerp. Tijdens de lezing komt het gedrag van konijnen in relatie met voeding aan het licht en leer je meer over de positieve effecten van gezonde voeding.

Verantwoord onbeperkt voeding geven is mogelijk met Bunny Nature. Tot op de dag van vandaag is het doel van Bunny Nature om voor kleine zoogdieren de optimale, gezonde voedingen te produceren afgestemd op de oorspronkelijke levensomgeving en de behoefte van de dieren. Daarbij biedt het voordelen bij het gedrag. De voeding zorgt voor minder stress, sloopgedrag, agressie en onrust bij knaagdieren en konijnen.

Fases
 

Het geven en wennen aan onbeperkt voeding gebeurt in fases. De eerste paar dagen zal het dier veel eten, omdat het onbeperkt gegeven mag worden. Daarna volgt de fase dat er weinig gegeten wordt. Dit gaat na een paar dagen over.  

Verkopen van producten begint bij kennis hebben over het product en weten waarom het een plek verdient in het assortiment. Ons gezamenlijk doel is het geven van de beste voeding aan konijnen en knaagdieren voor optimale gezondheid. Bunny Nature biedt meer dan alleen gezonde voeding en levert een positieve bijdrage aan gedragsveranderingen. Daarom is deze lezing interessant voor dierenspeciaalzaken, coaches en deskundigen.

Bunny Nature

Alvast een kijkje nemen op de website van Bunny Nature? Klik HIER!
Ben je nieuwsgierig geworden naar het assortiment? De productenlijst is rechts op de pagina te downloaden. 

Sprekers

Bernice Muntz zal dit webinar verzorgen. Zij is begonnen bij het trainen van konijnen, tot het oprichten van de Konijnen Academie in 2019. Bernice heeft een passie voor dieren maar in het speciaal voor konijnen. Bernice is auteur van diverse dierenboeken als ‘High Five met je konijn’ en geeft lezingen en opleidingen bij Edupet.
Daarnaast is ook Birgit Zumbrock erbij om vragen te beantwoorden over de producten van Bunny Nature. 
Birgit is dierenarts en houdt zich bezig met Research & Development. Ze heeft 20 jaar ervaring op het gebied van kleine zoogdieren, waarvan 15 jaar gericht op diervoeding.

Aanmelden

Inschrijven kan gratis! 
Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail. Ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met daarin de link om deel te nemen. Naderhand ontvang je van ons nog een online evaluatieformulier.
Het webinar is niet terug te kijken, na afloop krijgen de deelnemers een hand-out toegestuurd.
Je ontvangt een algemeen certificaat van deelname. 

0,00
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar
19:00 - 20:00 uur
Cursusvorm
Online
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact