Elke ondernemer wil groeien, of je nu al lang onderneemt of pas net om de hoek komt kijken. Met de ondernemerssessies 'Ik als ondernemer' geven we je handvaten om verder te groeien, voor jou als persoon en je onderneming. Doe je mee?

Voor wie?

Ben jij net aan het werk als dierprofessional? Bijvoorbeeld als gedragstherapeut, trimmer of open je net een dierenspeciaalzaak? Heb je al een plan van aanpak voor je gloednieuwe onderneming? Of ben je al een aantal jaren lekker bezig met je onderneming en wil je jezelf blijven ontwikkelen?

Kortom, of je nu al lang onderneemt, of er net aan begint… We willen allemaal groeien! Tijdens deze ondernemerssessies krijg je nieuwe inzichten en tools om dat voor elkaar te krijgen.

Zo werkt het

Met diverse interessante thema's ontwikkel jij jezelf verder als ondernemer. De sessies worden gegeven door professionals binnen hun vakgebied. De inspirerende en uitdagende sessies worden aangeboden in de vorm van online lesmateriaal (video) en online livesessies. Omdat je samen met andere ondernemers in het vakgebied aan de sessies deelneemt kun je extra van elkaar leren.

De komende thema's

Door op bovenstaande thema's te klikken, zie je wat dat thema inhoudt en kun je je ook op die pagina aanmelden, indien je aan een losse sessie wilt deelnemen.

Inschrijven

Alle 6 thema’s of losse sessies

Het programma ‘Ik als ondernemer’ kun je op twee manieren volgen. Per losse sessie betaal je €29,95*. Wil je liever meteen alle 6 thema’s volgen? Dat kan! Dan betaal je slechts €99,-*.

Online lespakket

De thema’s worden uitsluitend online aangeboden. Ieder thema begint met het delen van online lesmateriaal, waarna er een gezamenlijke live sessie plaatsvindt via zoom. Tot slot sluiten we het thema af met een live sessie.

* Prijzen zijn exclusief BTW.

119,79
Nog 20 plaatsen beschikbaar
Vanaf
Cursusvorm
Online
Organisator
Martin Gaus Academie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

We mogen je weer ontvangen op één van onze locaties, we kijken er naar uit!

De wereld om ons heen verandert continu en daarmee groeit ook onze behoefte aan flexibiliteit.

De Prins Health Coach opleiding breidt uit!