Wanneer noem je gedragingen nou probleemgedrag? Veel natuurlijke gedragingen van konijnen worden door ons mensen soms als probleemgedrag bestempeld. Hoe kan je dit soort gedrag nou voor zijn? Hoe ga je bijvoorbeeld om met zindelijkheid? En wat als konijnen angstig of agressief gedrag vertonen of geen hooi wil eten?

Tijdens dit uur gaan we een paar van deze casussen bespreken.

Na dit webinar heb je kennis opgedaan over wat mensen bij konijnen als probleemgedrag ervaren en kun je, als je als professional werkt, je klanten nog beter te woord staan over een aantal probleemgedragingen.

De inhoud nog even in het kort:

  • Angst
  • Agressie
  • Onzindelijkheid
  • Onvoldoende hooi eten
  • En nog veel meer

Voor wie?

Deze webinar is voor paraveterinairen, kinderboerderij medewerkers, winkelpersoneel, docenten die op diverse scholen lessen verzorgen over konijnen, konijnenopvangen en -pensions en liefhebbers van konijnen.

Dit webinar is gratis, achteraf ontvang je per mail de hand-out en een certificaat van deelname.

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 10 deelnemers.

0,00
Nog 99 plaatsen beschikbaar
19:30 - 20:30 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)
Bernice Muntz heeft een passie voor dieren, maar in het bijzonder voor konijnen. Vanuit het trainen van konijnen richtte ze de Konijnen Academie op. Bernice is auteur van diverse dierenboeken als ‘High Five met je konijn’ en geeft lezingen en opleidingen voor Edupet. Omdat het welzijn van konijnen haar zeer aan het hart gaat, deelt ze haar kennis graag met anderen.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact