Altijd al een opleiding willen volgen over katten maar nog nooit de juiste tegen gekomen? Het Nieuwe Leren biedt uitkomst!

 

Elke maand in 2021 zal er door ons een interessante webinar georganiseerd worden. Op 21 januari zal deze gaan over het vernieuwde opleidingssysteem dat de Martin Gaus Academie en de Katten Academie ontwikkeld hebben. Dit nieuwe systeem werkt als een soort metrolijn. Er zijn verschillende momenten waarop je bij onderwerpen uit kunt stappen om je bijvoorbeeld te specialiseren in vachtverzorging, training en gedrag!

Als jij het voorrecht hebt om te kunnen werken met katten of als je een kat als huisdier hebt, dan weet je dat ze niet altijd de makkelijkste dieren zijn. Ze hebben specifieke behoeftes en om ze te begrijpen is het belangrijk om je te verdiepen in hun lichaamstaal. Met de mogelijkheden die het Nieuwe Leren biedt, kun jij jouw kennis over katten vergroten op verschillende manieren en zorg je dat jij bijdraagt aan het verbeteren van alle katten in Nederland!

Wil jij weten hoe de opleiding in elkaar zit en wat de mogelijkheden zijn?  Meld je aan voor dit webinar en stel je vragen aan Maggie Ruitenberg & Sonja van Leeuwen op 21 januari van 19:00 tot 20:00! Zien we je dan?

Dit webinar is gratis te volgen en eventueel terug te kijken.
Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail met de link waarmee je online deel kan nemen. Als deelnemer kijk je mee en kun je vragen stellen middels de chat. Heb je vragen dan mag je ons altijd een mailtje sturen!

0,00
Nog 85 plaatsen beschikbaar
19:00 - 20:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Katten Academie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Lees hier onze maatregelen tegen het coronavirus.

In een tijd waarin het belangrijk is om als bedrijf te blijven ontwikkelen en mee te gaan met alle digitale mogelijkheden, biedt EduPet een nieuw c

Principes, integratie in de praktijk en geneesmiddelbeelden van A-Z