Het Retaillandschap is continue in beweging. Het consumentengedrag verandert en als Retail ondernemer, filiaalmanager of bedrijfsleider moet je daar continue goed op anticiperen met name in de merk-/gastvrijheidsbeleving in de bricks winkels.

Inhoud

Marja Groen neemt je mee in Utrecht op Retail Inspiratie Tour. Samen ontdekken we nieuwe concepten, nieuwe diensten en services en ervaren we gastvrijheidsbeleving. Dé inspiratiebron voor jou als ondernemer om kansen voor jouw locatie te spotten. Vooraf wordt gevraagd waar jouw persoonlijke voorkeur qua onderwerp naar uit gaat tijdens de tour. Marja maakt de route op maat afgestemd op de groep.

Op ons programma

  • start Utrecht CS waar we ontdekken hoe NS Retail de wensen van de reiziger inricht met horeca, leisure en retail. Waar focus ligt op gemak, snelheid en reisplezier dat is vertaald naar routing, collectie en gastvrijheid
  • ontdekken van Utrecht HC met haar internationale allure met vooral de (inter-)nationale ketens en in de binnenstad bezoeken we de zelfstandig ondernemers
  • tijdens de bezoeken zullen managers / ondernemers zelf aan het woord komen
  • brainstorm: welke kansen en inzichten nemen we mee voor de formule of specifiek winkel: variërend voor de gastvrijheid, routing, services, diensten, lokaal ondernemerschap et cetera
  • inclusief koffie/thee, theeschenkerij, lunch en afsluitende borrel

Marja is jullie gids met meer dan 30 jaar ervaring in Retail maar ook in Leisure en Hospitality.

Vanuit de brainstormsessie heb je concreet inzicht in welke kansen er liggen voor jouw formule, winkel of merk. Of juist de bevestiging dat je voor nu de goede koers kiest. Marja geeft tips en advies over hoe je de kansen verder kunt oppakken met jouw personeel / team. Waar de quick wins liggen en wat op langere termijn opgepakt wordt.

Over Marja

Marja Groen is directeur oprichtster van La Differenza, hét Retailatelier (anno 2007). Het bureau voor het creëren van een iconische imagobeleving met focus op gastvrijheid en sfeercreatie. In co creatie ontwikkelen zij de authentieke merk-/gastvrijheidsbeleving van de formule of het merk. Het resultaat? Bewezen groei in omzet, traffic, loyaliteit en imagobeleving.

Marja is Retailexpert, inspiratiebron, creatief en sparring partner van ondernemers in Retail. Zelf heeft zij meer dan 30 jaar ervaring in Retail, Leisure en Horeca. Ontdek La Differenza op www.ladifferenza.biz.

477,95
Nog 12 plaatsen beschikbaar
Cursus opties
219
Retail Inspiratie Tour Utrecht
€477,95
220
Combinatie 4 MasterClasses +Retailtour (gratis)
€1.427,80
09:00 - 18:00 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Edupet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact