Voor honden is hun neus kunnen gebruiken heel belangrijk en snuffeltuinen zijn ‘hot’. Daarom verzorgen Birgitta Geerlings en Judith Lissenberg donderdagavond 29 juli samen een uitgebreid webinar over snuffeltuinen voor honden.  

Deze ‘summerschool’ is geschikt voor iedereen die het leuk vindt om meer te weten te komen over hoe je honden hun neus kunt laten gebruiken: professionals die denken aan het inrichten van een snuffeltuin of op zoek zijn naar informatie of inspiratie voor hun cursisten, maar ook hondeneigenaren die leuke ideeën willen opdoen om hun hond lekker te laten snuffelen.  

Birgitta is hondentrainer en coach, gespecialiseerd in zwerfhonden en snuffeltuinen. Ze introduceerde in Nederland het Snuffeltuin initiatief, een samenwerkingsproject waarbij particulieren maar ook instellingen als hondenscholen en asielen hun tuin als snuffeltuin kunnen openstellen voor andere hondenliefhebbers. Birgitta zal aan de hand van veel beeldmateriaal vertellen over het doel, de voordelen, het inrichten en het gebruik van een voor anderen toegankelijke snuffeltuin. Lees hier meer over het belang van snuffeltuinen.

Judith is creatief hondentrainer en bedenkt graag leuke dingen om honden lekker aan het werk, in dit geval aan de snuffel, te zetten. Onder het motto ‘Met je hond op vakantie in eigen tuin’ geeft ze tal van tips hoe je deze zomer kunt benutten om van je eigen tuin, of desgewenst je huiskamer, een privé-snuffeltuin te maken én hoe je via leuke opdrachten kinderen daarbij kunt betrekken.  

Als je meedoet aan het snuffeltuinen webinar krijg je niet alleen een e-bookje en een hand-out, maar ook 10 procent korting op een speciale vijf- of tiendelige set tastschijven die je in je snuffeltuin kunt verwerken om de zintuigen van je hond extra te prikkelen. Stuur een mailtje naar info@edupet.nl als je voor deze korting in aanmerking wilt komen. De set wordt na afloop verstuurd. 

Ben je op 29 juli verhinderd? Dan hoef je niets te missen, want je hebt na afloop van het webinar nog 48 uur de tijd om het terug te kijken.

Accreditatiepunten

Raad van beheer: Aangevraagd

45,00
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar
19.00 - 22.00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
EduPet
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Dinsdag 13 juli was de feestelijke presentatie van Pets Vision, hét tijdschrift voor de dierprofessional.

Cursisten zijn weer welkom op onze locaties! We zijn erg blij dat we je weer kunnen ontvangen.

De wereld om ons heen verandert continu en daarmee groeit ook onze behoefte aan flexibiliteit.