Zin in een leuke nieuwe hondensport? Creatief hondentrainer Judith Lissenberg geeft donderdagavond 20 mei 2021 speciaal voor EduPet een webinar over snuitgolf. Bij snuitgolf, in Duitsland ontstaan en ontwikkeld als doggi-golf, leren honden op een mini-golfbaan een bal in een gat te rollen.  

Judith zal tijdens dit webinar samen met haar honden laten zien wat snuitgolf precies is, hoe je het kunt aanleren en welke leuke varianten je thuis of op de hondenschool kunt spelen. Als je meedoet aan de clinic krijg je naast een handige hand-out ook een speciale snuitgolf bal, zodat je meteen met je hond(en) kunt gaan oefenen. 

Het webinar duurt ongeveer twee uur. Daarbij is er gelegenheid om vragen te stellen. De snuitgolfbal wordt aan de deelnemers toegestuurd.

Wil je de gehele set aanschaffen? Dat kan nu met korting (€110,00 i.p.v. €124,00) . Stuur een mailtje naar info@edupet.nl. De set wordt na afloop verstuurd.

Accreditatiepunten

 

APDT - BeNe 10 punten
Commissie Kynologisch Instructeur 10 punten
   

 

45,00
Nog 15 plaatsen beschikbaar
19:30 - 22:00
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

De Prins Health Coach opleiding breidt uit!

Lees hier onze maatregelen tegen het coronavirus.

In een tijd waarin het belangrijk is om als bedrijf te blijven ontwikkelen en mee te gaan met alle digitale mogelijkheden, biedt EduPet een nieuw c