Het partnership Prins Petfoods, EduPet Educatie en EduVet VTC Dierenkliniek organiseert op zaterdag 19 september 2020 een symposium over het thema ‘Diergeneeskunde Met Complementaire Diergezondheidszorg’ voor dierenartsen, paraveterinairen, andere dier(gezondheids)professionals en eigenaren van honden. Het symposium bestaat uit drie parallelle symposia met als thema’s: Artrose, Huid-Darm en Gedrag. Gedurende de gehele dag is er een informatiecafé, waar de deelnemers persoonlijk hun vragen kunnen stellen aan de diverse professionals.

Het plan is ontstaan vanuit een  groeiende behoefte bij eigenaren en zorgverleners aan intensievere samenwerking tussen de verschillende veterinaire en non-veterinaire diergezondheidsdisciplines: o.a. reguliere diergeneeskunde, voedingsconsultancy, gedragstherapie, darmgezondheidstherapie, fysiotherapie, hydrotherapie, plantgeneeskunde, manuele therapie, acupunctuur, dryneedling en homeopathie.

Deze dag is bestemd voor

Dierenartsen, paraveterinairen, dier(gezondheids)professionals en hondeneigenaren.

Boekpresentatie

Op de dag zal de presentatie van het nieuwe boek van dierenarts Atjo Westerhuis met de titel: Handboek Diergeneeskunde Met Homeopathieplaatsvinden.

Kosten deelname

Kosten voor fysieke aanwezigheid de gehele dag bedragen € 199 excl. BTW en inclusief koffie, thee, frisdranken, lunch en een gesigneerd exemplaar van het boek ‘Handboek Diergeneeskunde Met Homeopathie’* van dierenarts Atjo Westerhuis (winkelwaarde € 69) en een goodiebag ter waarde van € 100.

Vanwege het coronavirus is er ruimte voor maximaal 150 personen om fysiek aanwezig te zijn. Daarnaast wordt er de mogelijkheid geboden om het symposium via een live-stream bij te wonen en/of presentaties achteraf te ontvangen. Hierin bieden wij de volgende mogelijkheden:

  • Optie A: fysieke toegang tot het symposium voor €240,79 zoals hierboven beschreven
  • Optie B: Ontvang alle 14 presentaties  achteraf voor €150,- (inclusief het boek)
  • Optie C: Ontvang achteraf 3 presentaties per thema (gewrichten, huid en darm, gedrag) voor €60,- per thema
  • Optie D: Volg de livestream van de plenaire zaal voor €60,-. Dit is de enige zaal waarbij live meekijken mogelijk is, uiteraard ontvang je ook bij deze optie de presentatie achteraf om terug te kijken.

* Het boek van Atjo Westerhuis is uitgesloten bij online deelname. Het boek kan uiteraard ook los besteld worden via de Prins webshop.

De volledige planning van het symposium download je via het rechtermenu. 
 

240,79
Nog 50 plaatsen beschikbaar
Cursus opties
48
Optie A
€240,79
49
Optie B
€150,00
50
Optie C
€60,00
51
Optie D
€60,00
08:00 - 18:00
Docent(en):

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

Wilde konijnen en cavia’s leven een groot deel van de dag in holen, en zoeken tijdens de warme uren zelf een

Principes, integratie in de praktijk en geneesmiddelbeelden van A-Z

Versoepelingen corona virus – Laatste update 14 mei 2020