Sluit dan module 1 af op een moment dat het jou uitkomt!

Op deze pagina kun je je aanmelden voor het theorie examen van module 1. Basiskennis Konijn Professional
Dit is een online examen en je kunt het op elk gewenst moment maken.

Heb je het examen met goed gevolgd afgerond dan krijg je een certificaat toegestuurd per post. Wil je het bij de basiskennis houden? Dan hoef je geen examen te doen.

 

Als je je aanmeld:

Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle benodigde informatie. Ook stellen we de vraag: op welke dag wil je het examen maken? Het is namelijk zo dat wanneer je toegang krijgt tot het examen in EduPet Academy, je 24 uur de tijd hebt om het examen te maken, daarna wordt de toegang automatisch opgeheven.

Op de door jou aangegeven dag krijg je om 10:00 ’s ochtends toegang. Je krijgt vanuit het systeem automatisch een mail dat je toegang ontvangen hebt. Je hebt dan 24 uur de tijd. Hou daar rekening mee tijdens het opgeven van de dag! Het maken van het examen is mogelijk van maandag t/m zondag, met uitzondering van feestdagen.

 

Het examen

Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen in totaal. Je hebt 60 minuten de tijd. Om het examen succesvol af te ronden heb je minimaal een 5.5 nodig.

Heb je alle vragen ingevuld en verstuurd, dan zie je aan het einde dat het examen 'voltooid' is.
Binnen tien werkdagen kun je een telefoontje van je mentor verwachten om de uitslag te bespreken. Ben je voor alle onderdelen geslaagd dan zullen wij het certificaat per post naar je opsturen!

Om het examen te kunnen doen, dien je alle e-learning onderdelen doorlopen en voltooid te hebben en is het verplicht om de praktijkdag gevolgd hebben.

Heb je voordat je met de Basiskennis Konijn Professional begon een toelatingsexamen gedaan en deze niet gehaald? Dan kun je dit examen slechts één keer doen. Anders mag je twee keer herexamen doen. Een herexamen kost ook €24,95 excl. btw

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

30,19
Zelf inplannen
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact