Op deze pagina kun je je aanmelden voor het theorie examen van module 1.2 Specialisatie Katten Trimmen Basis en de Verdieping.
Dit is een online examen en kun je op een vaste dag (twee weken na de laatste praktijkdag) vanuit huis maken. 

1.2 Katten Trimmen Basis

Dit is een online examen die je in de leeromgeving maakt. Heb je het examen met goed gevolgd afgerond dan krijg je een certificaat. Wil je het bij de basis houden? Dan hoef je geen examen te doen. Ga je verder naar de Verdieping, dan is het verplicht dit theorie examen met minimaal een score van 55% te voldoen.

Het theorie examen is gepland twee weken na de praktijkdag. Kijk op het rooster van jouw startdatum voor de exacte datum. 

Het examen

Het examen bestaat uit 14 vragen:  10 meerkeuzevragen en 4 open vragen. Om het examen te halen heb je minimaal een 5.5 nodig. Je hebt maximaal 45 minuten de tijd. Heb je het examen gemaakt, dan zie je aan het einde 'voltooid' staan.
Binnen tien werkdagen kun je een telefoontje van je mentor verwachten om de uitslag te bespreken. 

1.2 Katten Trimmen Verdieping

Dit is een online examen die je in de leeromgeving maakt. Je bent geslaagd wanneer je een score van minimaal 55% hebt behaald. Je mag dit theorie examen doen nadat je alle e-learning en praktijkdagen afgerond hebt. Ben je geslaagd voor dit theorie examen? Dan mag je ook door voor het praktijkexamen op locatie, mits je een voldoende hebt voor je stageverslag (meer informatie over dit stageverslag vind je in de online leeromgeving bij onderdeel 1.2). Het theorie examen is gepland twee weken na de laatste praktijkdag. Kijk op het rooster van jouw startdatum voor de exacte datum. 

Het examen

Het examen bestaat uit 20 meerkeuze vragen. Om het examen te halen heb je minimaal een 5.5 nodig. Je hebt maximaal 45 minuten de tijd. Heb je het examen gemaakt, dan zie je aan het einde 'voltooid' staan. Binnen tien werkdagen kun je een telefoontje van je mentor verwachten om de uitslag te bespreken. 

Als je je aanmeld

Wanneer je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail met daarin alle benodigde informatie.

Op de geplande dag krijg je om 10:00 ’s ochtends toegang. Je krijgt vanuit het systeem automatisch een mail dat je toegang ontvangen hebt. Je hebt dan 24 uur de tijd om het examen te starten, zorg dat je voor 10:00 uur de volgende dag klaar bent, dan wordt de toegang automatisch opgeheven.

Om het examen te kunnen doen, dien je alle e-learning onderdelen doorlopen en voltooid te hebben en is het verplicht om de praktijkdag(en) gevolgd hebben.

Heb je voordat je met deze specialisatie begon een toelatingsexamen gedaan en deze niet gehaald? Dan kun je dit examen slechts één keer doen.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

30,19
Cursus opties
314
Theorie examen Katten Trimmen BASIS
€30,19
315
Theorie examen Katten Trimmen VERDIEPING
€30,19
Zie rooster
Cursusvorm
Online
Organisator
Katten Academie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact