Wist je dat honden die mentaal worden uitgedaagd minder probleemgedrag kunnen vertonen? Door een hond leuke dingen aan te leren die ook nog eens goed van pas kunnen komen in het dagelijks leven, creëer je een fijne vriendschapsband met je viervoeter. Isabelle Sels heet je graag welkom in de wereld van tricks & trucs!

Tijdens deze workshop leer je leuke dingen aan je hond. Wat te denken bijvoorbeeld van hem dingen leren opruimen, of de was uit de wasmachine leren halen? En hoe leuk is het om samen tijdens een paar doggydance oefeningen gewoon even lekker gek te doen!

Omdat veel huishonden een vrij passief leven leiden, is mentale uitdaging heel belangrijk voor de gezondheid en het zelfvertrouwen van een dier. Tricks en trucs zorgen ervoor dat een hond leert na te denken en stimuleren het zelfoplossend vermogen.

Voor wie?

Deze workshopdag is opgezet voor zowel hondenprofessionals die op zoek zijn naar inspiratie voor hun lessen als mensen met honden die gewoon graag leuke dingen doen met hun viervoeter.

De docent

Isabelle Sels heeft veel kennis over en ervaring met honden. Ze is kynologisch instructeur, volgde de opleidingen honden trimmen en honden fokken by Syntra in Hasselt en runde een eigen trimsalon.Ze is oprichter van de Martin Gaus hondenschool Leopoldsburg en was puppycoach en externe trainer voor de Martin Gaus Geleide- en Hulphondenschool. Isabelle schoolt zich voortdurend bij en verweeft nieuwe technieken en inzichten in haar trainingen, zoals hoopers, flygility en canine fitness. Met haar aanstekelijke enthousiasme en grote ervaring kan ze snel en efficiënt oplossingen aanbieden bij kleine en grote problemen.

Accreditatie

Voor deze workshop kun je accreditatiepunten aanvragen bij de Association of Pet Dog Trainers for Belgium and The Netherlands (APDT-BeNe): 20 punten.

Praktisch

Inclusief koffie/thee en lunch. 

Na inschrijving ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week voor aanvang ontvang je nog een herinnering en meer informatie per mail. 

Maak gebruik van reekskorting

Doorheen het jaar 2022 organiseert het Martin Gaus Keurmerk een aantal mooie workshops voor honden- en kattenprofessionals met bekende topdocenten. Deze workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Bij inschrijving op een reeks van 5 workshops geldt een reekskorting van 5%. Neem hiervoor contact op via info@martingauskeurmerk.nl

Ben je aangesloten bij het Martin Gaus Keurmerk, dan is deelname gratis. Komende data, onderwerpen en locaties in de reeks:

Datum Diersoort Onderwerp Locatie
12 maart Hond Een hond hier leren komen Churchilllaan 64, 2900 Schoten
26 maart Hond Lichaamstaal Churchilllaan 64, 2900 Schoten
10 april Hond Tricks & Trucs Kerkhovenweg 204, 3970 Leopoldsburg
24 april Kat Lichaamstaal en communicatie  Churchilllaan 64, 2900 Schoten
14 mei Kat Zorg voor kittens Churchilllaan 64, 2900 Schoten
28 mei Hond

Mantrailen

Ochtend of middag

Kapelle
19 juni Hond Flygility Kerkhovenweg 204, 3970 Leopoldsburg
3 september Kat Huisvesting van de kat Churchilllaan 64, 2900 Schoten
18 september Hond Hoopers Kerkhovenweg 204, 3970 Leopoldsburg
16 oktober Hond Rally-O Kerkhovenweg 204, 3970 Leopoldsburg
12 november Hond

Spiegelen met honden

Ochtend of middag

Churchilllaan 64, 2900 Schoten
26 november Kat Natuurlijk gedrag of ongewenst gedrag?  Churchilllaan 64, 2900 Schoten
3 december Hond Cranio N.t.b.

 

Bij onvoldoende deelnemers wordt de workshop verplaatst. Hier krijg je tijdig bericht van.

96,80
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar
Cursus opties
268
Ik neem mijn eigen hond mee
€96,80
269
Ik kom zonder hond
€96,80
10:00 - 17:00 uur
Cursusvorm
Op locatie
Organisator
Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact