Trimcongres Kat & Konijn – 7 februari 2021

Update 13-01-2021: In verband met de verlenging van de lockdown zal het Trimcongres volledig online plaatsvinden. Deelnemers die zich ingeschreven hadden om er op locatie bij te zijn krijgen hier z.s.m. bericht over per mail. 

Ben jij een katten- of konijnentrimmer (in opleiding)? Ben je altijd op zoek naar nieuwe kennis om jouw diensten te verbeteren en heb je zin in een gezellige, leerzame nascholing met collega’s? Dan is dit Trimcongres iets voor jou!

Het is al weer een tijdje geleden, maar de Katten Academie en Konijnen Academie organiseren weer een nascholing speciaal voor trimmers. Op 7 februari 2021 kun je zowel online als op locatie deelnemen aan dit interactieve congres en ben je helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

We zijn trots op deze samenwerking tussen de academies en de deskundige sprekers. De lezingen zullen gevuld zijn met informatie die van toepassing is op beide diersoorten. Natuurlijk zijn er ook onderwerpen specifiek voor de kat of het konijn. Bij deze lezingen is er, online en op locatie, de mogelijkheid voor een intervisiemoment met collega’s.

Programma Trimcongres     
9.30 uur              Inloop  
10:00 uur            Welkom                                                         
10.15 uur            Laatste ontwikkelingen vakgebied                  Sonja van Leeuwen & Bernice Muntz
11.00 uur            Koffie/thee pauze
11.30 uur            Verzorging van huidproblemen                        Kelly van Amersfort
12:15 uur            Lunch pauze
13.15 uur            Extra zorg voor kwetsbare katten                    Sonja van Leeuwen
                             Of intervisiemoment                                                  
14.00 uur            Vermoeden van verwaarlozing, wat nu?          Marsha Reijgwart
14.45 uur            Koffie/thee pauze
15.15 uur            Advies voor de konijneneigenaar                     Jessica Goedhart
                             Of intervisiemoment      
16.00 uur            Stress-vrij trimmen                                              Miranda Geerlings en Bernice Muntz
17.00 uur            Afsluiting

                                                   

Online en offline
In verband met de coronamaatregelen van het RIVM kunnen wij maximaal 20 deelnemers op locatie ontvangen. Wil je er graag offline bij zijn? Schrijf je dan op tijd in.
Update: Helaas zijn alle plekken om er op locatie bij te zijn al uitverkocht! Er is natuurlijk wel nog de mogelijkheid om online deel te nemen.

Online een congres volgen is misschien even wennen, maar met onze aanpak kunnen we alsnog de interactie behouden. We zullen gebruik maken van Zoom. Iedereen die online aanwezig is, krijgt een bevestigingsmail met daarin de link. Tijdens de intervisiemomenten maken we gebruik van ‘break-out rooms’ waarin één van de sprekers zal zitten om het gesprek te leiden en je met collega’s kan praten over de onderwerpen van de lezingen.

Wat is er inbegrepen?
Ben je op locatie aanwezig? Dan zijn de kosten € 95,- per deelnemer excl. btw. Je ontvangt van ons een hand-out en een goodiebag, met daarin iets leuks voor mens en dier. Uiteraard wordt er gezorgd voor koffie/thee en lunch. Aan het eind van de dag krijg je je certificaat van deelname overhandigd.

Ben je online via Zoom aanwezig? Dan zijn de kosten €75,- per deelnemer excl. btw. Je ontvangt van ons digitaal de hand-out. Achteraf wordt de goodiebag, met daarin iets leuks voor mens en dier, per post naar je opgestuurd. Ook ontvang je na het congres het certificaat van deelname per mail. 

Aanmelden
Wanneer je je aanmeldt via deze pagina ontvang je automatisch een inschrijvingsbevestiging. Wij verwerken deze inschrijving in ons systeem en daarna ontvang je van ons nog een mail met informatie over het congres. Hierin vragen wij ook of je je als kattentrimmer, konijnentrimmer of beide aanmeldt.

Keurmerkhouders
Voor keurmerkhouders van het Martin Gaus Keurmerk is dit evenement gratis te volgen, zowel online als op locatie! Vul bij aanmelding de kortingscode in die je per mail van ons ontvangen hebt.

Heb je vragen? Stuur dan een mailtje en we zullen zo snel mogelijk antwoord geven. We hopen je in februari (online) te ontmoeten!

114,95
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar
Cursus opties
75
Online aanwezig - Kattentrimmer
€90,75
86
Online aanwezig - Konijnentrimmer
€90,75
10:00 - 17:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Katten Academie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

De Prins Health Coach opleiding breidt uit!

Lees hier onze maatregelen tegen het coronavirus.

In een tijd waarin het belangrijk is om als bedrijf te blijven ontwikkelen en mee te gaan met alle digitale mogelijkheden, biedt EduPet een nieuw c