Waren je katten altijd de beste vrienden, maar maken ze ineens ruzie en kunnen ze elkaar niet meer luchten of zien? Of merk je dat ze langzaam uit elkaar groeien en steeds meer naar elkaar snauwen??

Gelukkig is er in veel gevallen iets aan te doen. In dit webinar vertelt Kattengedragstherapeut Liesbeth Puts je hoe je moet handelen als je katten niet meer door één deur kunnen.

Om te beginnen kijken we naar de relatie tussen je katten. Wanneer is er sprake van oplopende spanningen, hoe zie je het verschil tussen spelen en vechten? Vervolgens komt de herintroductie aan de orde: wat is dat eigenlijk en wanneer zet je zoiets in? Wat zijn de do’s en don’ts bij zo’n herintroductie? En helpt het eigenlijk wel?

Je katten opnieuw aan elkaar voorstellen is best ingrijpend. We gaan dus ook kijken naar alternatieven, wat kun je (ook) doen om de rust tussen je katten terug te brengen? Daarnaast is er ook ruim de tijd voor eigen vragen! We hebben een hoop kennis te delen, maar je leert ook heel veel van elkaar en de verschillende situaties die in het dagelijks leven voor kunnen komen. 

Spanningen tussen katten komen helaas veel voor. Ook al vliegen de plukken haar niet door het huis, er kan toch sprake zijn van heel veel verborgen stress. Dit zie je vaak wanneer katten geen échte vriendjes zijn, maar elkaar alleen in huis dulden/accepteren. Je maakt je katten heel blij door de relatie op tijd aan te pakken of bij te sturen!

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor iedereen met katten die regelmatig ruzie maken of bij wie de katten ineens gingen vechten. Ook als je denkt dat de relatie tussen je katten niet optimaal is, krijg je nuttige tips. Dit webinar is ook zeker interessant voor medewerkers van een asiel of dierenspeciaalzaak!

Praktisch

De prijs van dit webinar is: € 40,99 inclusief btw, hand-out en een certificaat van deelname (dit wordt achteraf per mail verstuurd).

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

Let op: tijdens dit webinar krijg je ontzettend veel tips en tricks die je in jouw situatie toe zou kunnen passen, het is echter geen vervanging van een gedragsconsult aan huis. 

Deze cursus zal doorgaan bij minimaal 10 deelnemers.

40,99
Er zijn helaas geen plaatsen meer beschikbaar
14:00 - 16:00 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Katten Academie
Docent(en)

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact