Bij Edupet kun je op allerlei manieren leren over één van onze favoriete huisdieren; het konijn. Door middel van webinars, congressen, opleidingen en cursussen leren wij je alles wat je maar wilt weten over je kleine viervoeter.

Of je nou nieuwsgierig bent naar hoe je het beste je konijn kan trainen of naar de ziekteverschijnselen rondom meest voorkomende aandoeningen, je kan bij ons terecht! Uiteraard kun je alle informatie op onze website vinden, maar mocht je nog vragen hebben, over welke opleiding bijvoorbeeld het beste bij je past? Daarvoor organiseren wij het vragenuurtje, waarin je al je vragen kan stellen. Daarnaast laten we je kleine sneakpeeks zien van onze e-learning, zodat je meteen een beeld hebt van wat je staat te wachten.

Het doel van het vragenuurtje is dat jij een beter beeld zal krijgen van wat wij te bieden hebben en welk webinar, cursus, e-learning of opleiding geschikt is voor jou!

Wie gaan jou dan aan de juiste antwoorden helpen? 

Expert Konijneneducatie: Bernice Muntz samen met een van onze mentoren: Christa Ju! Doordat ze de opleidingen en cursussen van binnen en van buiten kennen, geven ze je meteen praktische informatie waar je mee verder kan.

Tijdens de opleidingen die je volgt, kun je terug vallen op een mentor om je voortgang, uitdagingen of twijfels te bespreken. Zij denken met je mee over de leerweg die bij jou past en helpen je ook wanneer je bijv. vragen hebt over opdrachten en stages.

Na aanmelding ontvang je automatisch een bevestigingsmail, ongeveer een week van te voren ontvang je nog een herinnering met de deelnamelink.

0,00
Nog 99 plaatsen beschikbaar
19:30 - 20:30 uur
Cursusvorm
Online
Organisator
Edupet
Docent(en)
Bernice Muntz heeft een passie voor dieren, maar in het bijzonder voor konijnen. Vanuit het trainen van konijnen richtte ze de Konijnen Academie op. Bernice is auteur van diverse dierenboeken als ‘High Five met je konijn’ en geeft lezingen en opleidingen voor Edupet. Omdat het welzijn van konijnen haar zeer aan het hart gaat, deelt ze haar kennis graag met anderen.

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact