Wat doe ik goed binnen mijn onderneming? Wat doe ik minder? Wat kan ik verbeteren? Wat doen collega’s? wat kan ik daar van leren? Allemaal vragen welke je je iedere dag zou kunnen afvragen binnen je onderneming, maar doe je dat ook? Dat is de echte vraag.

Leren van elkaar

In het thema Vriend of Vijand bekijken we waar kansen liggen, hoe de concurrentie zich beweegt, en waar je van collega’s of concurrenten kunt leren. In deze dynamische en interactieve seminars neem ik jullie graag mee in de wereld van ondernemerschap. Samen gaan we kijken hoe jouw organisatie in elkaar zit, waar kansen liggen zodat jij straks nog sterker uit de coronacrisis komt.

Docent: Melvin Gieliam

Data

  • Startdatum: 24 mei (hier ontvang je het lesmateriaal).
  • Vrijdag 28 mei: Livesessie 19.30 tot 20.30 uur.
  • Vrijdag 4 juni: Livesessie 19.30 tot 21.30 uur.

Inschrijven

Los thema
Je kunt een los thema volgen binnen het programma ‘Ik als ondernemer’. Op deze manier kun je zelf een keuze maken voor het thema waar jij interesse in hebt en zijn de kosten eenmalig €29,95. Wil je liever meteen alle 6 thema’s volgen, dan betaal je slechts €99,-. Klik dan hier.

Wanneer het thema begint, ontvang je informatie over de toegang tot het lesmateriaal en de livesessies. Behoefte aan meer informatie? Stuur gerust een e-mail naar academie@martingaus.nl. Graag meedoen? Schrijf je dan in en dan zien we je tijdens de livesessies!

Andere thema's

Door op bovenstaande thema's te klikken, zie je wat dat thema inhoudt en kun je je ook op die pagina aanmelden, indien je aan een losse sessie wilt deelnemen.

Data zijn onder voorbehoud de Martin Gaus Academie behoudt zich het recht voor om in geval van ziekte van de docent of andere overmacht de data te wijzigen.

36,24
Nog 32 plaatsen beschikbaar
Vanaf
Cursusvorm
Online
Organisator
Martin Gaus Academie

Informatie

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Ga naar contact

We mogen je weer ontvangen op één van onze locaties, we kijken er naar uit!

De wereld om ons heen verandert continu en daarmee groeit ook onze behoefte aan flexibiliteit.

De Prins Health Coach opleiding breidt uit!